Vloerbedekking Rotterdam

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Op zoek naar een leverancier van vloerbedekking in de regio Rotterdam?

U vindt bij ons uw vloerbedekking voor uw pand in Rotterdam.

Wie zijn wij?

Wij zijn Projectvloeren Nederland, hét vloerenbedrijf voor zakelijk Nederland en specialist in vloerbedekking. Wij leggen vloerbedekking bij veelal zakelijke klanten (scholen, bedrijven en zorginstellingen).

Wat voor een soort vloerbedekking bieden wij aan in Rotterdam?

Vloerbedekking is een zachte vloer en is er in twee soorten: de tegel (50x50cm) en de rol (4 meter breed). De verwerking van deze twee soorten is dan ook anders. Tapijt lijmen wij vast, een tegel blijft los zodat deze altijd gewisseld kan worden. De levensduur van vloerbedekking is vaak meer dan tien jaar.  Wilt u een vrijblijvende snelofferte? Dat is altijd mogelijk, maar om vast een indicatie te geven is de meest verkochte prijsrange tussen €15 en €35 per m2.  Ook hebben wij luchtzuiverend tapijt (tapijttegels) in ons assortiment.

Waar werken wij zoal?

Projectvloeren Nederland legt veelal op locaties in en om de regio van Rotterdam. Wilt u weten waar wij zoal vloerbedekking gelegd hebben in Rotterdam? Een van onze mensen komt graag langs om u er meer over te vertellen.

Waarom kiezen voor Projectvloeren Nederland?

Omdat wij het graag een tikkie anders doen. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar de gebruikelijke ‘rompslomp’. Wij ‘ontzorgen’ u graag in alles.  U hoeft niet (tijdelijk) te verhuizen. Wij verplaatsen al het meubilair (bureaus, computers, printers en kasten) en leggen er onze nieuwe vloer onder. Daarnaast werken wij 24/7 in de regio van Rotterdam. We komen langs in Rotterdam wanneer het u schikt.

Wilt u contact met ons?

Wilt u meer informatie ontvangen over ons tapijt (tapijttegels), over onze andere vloeren of over onze tikkie anders service. Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 026-3121701 of u kunt ons mailen op info@projectennederland.nl. Wij helpen u graag verder.

vloerbedekking in rotterdam


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?