Vloerbedekking Rotterdam

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Wij zijn Projectvloeren Nederland, hét vloerenbedrijf voor zakelijk Nederland en specialist in vloerbedekking. Wij leggen vloerbedekking bij veelal zakelijke klanten (scholen, bedrijven en zorginstellingen). Je vindt bij ons jouw vloerbedekking voor jouw pand in Rotterdam.

Wat voor een soort vloerbedekking bieden wij aan in Rotterdam?

vloerbedekking rotterdamVloerbedekking is een zachte vloer en is er in twee soorten: de tegel (50x50cm) en de rol (4 meter breed). De verwerking van deze twee soorten is dan ook anders. Tapijt lijmen wij vast, een tegel blijft los zodat deze altijd gewisseld kan worden. De levensduur van vloerbedekking is vaak meer dan tien jaar.  Wil je een vrijblijvende snelofferte? Dat is altijd mogelijk, maar om vast een indicatie te geven is de meest verkochte prijsrange tussen €15 en €35 per m2.

De beslissing om een nieuwe vloer aan te schaffen is één, het komen tot de beste oplossing is een ander verhaal. Projectvloeren Nederland beschikt over een groot assortiment aan vloeren. Dit assortiment vloeren bestaat uit zowel harde als zachte vloeren. Ben je er nog niet helemaal uit of vloerbedekking geschikt is voor jouw pand en wil je weten welk type vloer de beste oplossing is voor jouw pand? Onze vloerkeuze monitor helpt je bepalen welke vloer het meest geschikt is voor jouw  situatie.

Welk vloertype is voor mij de beste oplossing?

Waarom kiezen voor Projectvloeren Nederland?

Omdat wij het graag een tikkie anders doen. Wij zorgen ervoor dat je geen omkijken hebt naar de gebruikelijke ‘rompslomp’. Wij ‘ontzorgen’ je graag in alles. Je hoeft niet (tijdelijk) te verhuizen. Wij verplaatsen al het meubilair (bureaus, computers, printers en kasten) en leggen er onze nieuwe vloer onder. Daarnaast werken wij 24/7 in de regio van Rotterdam. We komen langs in Rotterdam wanneer het jou schikt.

Contact Projectvloeren Nederland

Wil je meer informatie ontvangen over ons tapijt (tapijttegels) of over onze andere vloeren? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 026-3121701 of je kunt ons mailen op info@projectennederland.nl. Wij helpen je graag verder.

Contact opnemen

 


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?