Vloerbedekking in Den Haag

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Bent op zoek naar een leverancier van vloerbedekking in Den Haag? Dan bent u bij Projectvloeren Nederland, hét vloerenbedrijf voor zakelijk Nederland en de specialist in vloerbedekking aan het juiste adres. Wij leggen veel vloerbedekking bij heel zakelijk Nederland.(scholen, bedrijven en zorginstellingen). Wij zijn projectstoffeerders sinds 1984, en hebben meer dan 30 jaar ervaring en vakmanschap. Met deze jarenlange ervaring komen we ook graag bij u in de regio Den Haag om te inventariseren welke vloerbedekking het beste bij uw bedrijf past.

Welke soorten en merken vloerbedekking zijn er?

Vloerbedekking is een zachte vloer. Wij hebben het in 2 soorten:

–              de tegel (50x50cm)

De tegel blijft een los element en kan ten alle tijd gewisseld worden.

–              de rol (4 meter breed)

Het tapijt lijmen we vast en heeft een levensduur van meer dan tien jaar.

Prijzen variëren tussen €15 en €35 per m2. Voor meer informatie over prijzen kunt u een snelofferte opvragen. Altijd de volgende (werk)dag in huis.

Onze klanten kiezen meestal uit één van onderstaande merken als het gaat over vloerbedekking. Enkele gerenommeerde merken zijn Desso, Interface, modulyss®, Vloer Totaal Concept etc.

Vloeren leggen in Den Haag

Wilt u meer weten waar wij nog meer gewerkt hebben en vloerbedekking gelegd in Den Haag. Laat het ons weten. Wij komen graag langs in Den Haag om hier meer over te vertellen.

Contact met Projectvloeren Nederland

Wilt u meer informatie ontvangen over onze collectie vloerbedekking en tapijt of iets anders. Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 026-3121701 of u kunt ons mailen op info@projectennederland.nl. Wij helpen u graag verder of komen langs in Den Haag om uw vragen en wensen te bespreken.

Naast vloeren, verzorgen wij onder de naam Projecten Nederland ook uw schilderwerk, gordijnen en zonwering. Erg handig om 1 bedrijf alles te laten verzorgen. Wij ontzorgen u graag daarin, door het uitruimen en weer terugplaatsen van al het meubilair. Kijk op https://www.projectennederland.nl voor meer informatie over de totaalservice van projectstoffering.

 

Vloerbedekking Amsterdam


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?