Vloerbedekking Amsterdam

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Bent op zoek naar een bedrijf dat vloerbedekking legt in de regio Amsterdam. Dan bent u bij Projecten Nederland aan het juiste adres. Wij zijn hét vloerenbedrijf voor zakelijk Nederland. Wij hebben voor ieder bedrijf, zorginstelling of school in de regio vanAmsterdam de juiste vloerbedekking in ons assortiment.

Soorten vloerbedekking

Wij hebben vloerbedekking (tapijt) in 2 vormen. In een tegelvorm, deze blijft los en kan ten alle tijden gewisseld worden. Dit kan in sommige gevallen erg praktisch zijn. Daarnaast hebben wij vloerdekking op rollen. Deze lijmen wij vast en is geschikt voor een langere tijd.

Het is mogelijk om een eigen ontwerp samen te stellen, of wij kunnen de hulp inschakelen van een van onze ontwerpers. Wij hebben ook de mogelijkheid om het tapijt te laten printen met uw eigen ontwerp! Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfslogo verwerkt in uw vloerbedekking.

Merken en levensduur

Projectvloeren Nederland heeft o.a. de gerenommeerde merken Desso, Interface en Modulyss® in het assortiment. Zij leveren allemaal vloerbedekking (tapijt en tapijttegels) van erg hoge kwaliteit en lange levensduur. Dit is voor onze klanten een belangrijke vereiste. De levensduur van vloerbedekking kan zelfs meer dan tien jaar zijn. Wij kopen groots in, en kunnen u daarom goede en scherpe prijzen bieden.

Onze service

Projecten Nederland biedt graag wat extra service. Zo komen wij graag een staalvloerbedekking brengen bij u in Amsterdam. Of wilt u snel een offerte in huis, dan regelen wij dit graag voor u.

Afgeronde projecten in Amsterdam

Wij hebben al diverse projecten af kunnen ronden in de regio van Amsterdam. Bij diverse bedrijven, zorginstellingen en scholen ligt vloerbedekking van Projecten Nederland.

Contact

Zijn er vragen over ons assortiment vloerbedekking, onze service of onze diensten in Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 026-3121701 of u kunt ons mailen op info@projectennederland.nl.

Vloerbedekking Amsterdam
Vloerbedekking Amsterdam


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?