Inventarisatie huidige vloeren (VloerenMonitor)

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

+ Gratis inventarisatie van uw vloeren

+ Alles uitgewerkt in 1 rapport

+ Jaarlijkse besparingen van €5.- per m² mogelijk

naamloos

 

 

De VloerenMonitor is ontwikkeld samen met Tarkett en Progenta: twee grote spelers op het gebied van vloeren voor zorg, onderwijs en het bedrijfsleven. Tarkett is wereld marktleider op het gebied van productie van vloeren voor de zorg en Progenta is specialist op het gebied van reinigen en onderhouden van deze vloeren.

Samen met hen heeft Projectvloeren Nederland de VloerenMonitor ontwikkeld. Hoe simpel kunnen we het maken: wij inventariseren al uw vloeren in al uw gebouwen. Dat gaat razend snel door deze handige applicatie. Na een inventarisatie weet u:

  • Hoeveel vierkante meter vloer u hebt.
  • Wat de staat is van deze vloeren.
  • Hoe lang de vloeren nog mee kunnen voordat u ze moet vervangen.
  • Hoe u kunt besparen op onderhoud en er tegelijkertijd voor kunt zorgen dat u uw vloeren minder snel hoeft te vervangen.
  • Of u uw huidige vloer beter kunt vervangen door een ander vloertype.
  • Hoe u op een simpele wijze beschadigingen van uw vloeren kunt voorkomen.

Hele waardevolle informatie uitgewerkt in 1 rapport. Altijd in te zien, perfect te gebruiken voor meerjarige begrotingen en vooral gericht op kostenbesparing. Projectvloeren Nederland heeft al vele tevreden klanten voorzien van de juiste informatie over vloeren. Onze ervaring leert dat er besparingen mogelijk zijn van wel €5.- per vierkante meter per jaar. Dus als u meer dan 20.000m² beheert kan uw besparing oplopen tot bijvoorbeeld 100.000 euro per jaar! Dat is snel verdient lijkt ons…

Het mooiste van dit alles, is dat deze inspectie helemaal gratis is! U vraagt zich waarschijnlijk al af waar het addertje zit, maar wij moeten u teleurstellen: die is er niet. Wij willen gewoon graag zaken doen met u!

Wilt u meer weten over de VloerenMonitor? Neem dan contact met ons op.

 

 

 

 

 


Blog Bekijk alles

De nieuwe collectie van Gerflor Saga Connect

Momenteel zijn wij bij een zorginstelling een nieuwe vloer aan het aanbrengen. Het gaat hier om ca. 2100m2. De vloer die wij aan het leggen zijn komt uit de nieuwe collectie van Gerflor Saga Connect. Wij brengen hier zogenaamde kunststof puzzeltegels aan in de gangen van het complex. Deze...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op