Ongestoord doorwerken

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Projectvloeren Nederland werkt niet alleen overdag maar ook ’s avonds en in het weekend. Onze jongens zijn heel flexibel waardoor we altijd op een moment kunnen komen wanneer het u het beste uitkomt. Zodat u en uw werknemers ongestoord kunnen doorwerken. Projectvloeren Nederland is er praktisch 24 uur en zeven dagen per week voor u. Voor meer informatie over de planning neemt u gerust contact op met een van onze adviseurs.

U hoeft niet (tijdelijk) te verhuizen. Wij tillen alle bureaus, computers, printers en kasten op en leggen er onze vloer onder. Dit is aanzienlijk goedkoper dan een verhuisbedrijf of een tijdelijk vervangend onderkomen. Wij verwijderen élk type oude vloer.

Onze vakmannen laten onze planning naadloos aansluiten op de overige fases van uw verbouwing of verhuizing. Als u wilt, regelen wij ook een schilder of klusjesman voor u! We hebben alle voordelen nog een keer op een rijtje gezet voor u:

  • In het weekend;
  • In de avond;
  • Uitruimen en weer inruimen;
  • Geen verhuizer nodig.

Bent u benieuwd wat Projectvloeren Nederland voor u kan betekenen? Of hoe wij er voor kunnen zorgen dat u ongestoord kunt doorwerken? Neem dan hieronder contact met ons op. We kijken graag met u mee naar de mogelijkheden:

Contact opnemen

Ongestoord doorwerken


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?