Het Regelloket Wonen (voor de zorg)

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service

regelloketwonen

 

 

 

 

 

 

 

+ voor senioren

+ voor de zorg

+ verhuizen, inrichten en klussen

Het Regelloket Wonen is er ook speciaal voor onze zorgklanten. Wij nemen uw werk uit handen en dragen zorg voor uw bestaande, oude en nieuwe bewoners. Met de vele op handen zijnde gedwongen verhuizingen een heel actueel thema !

Wij regelen snel dat een appartement of zorgkamer weer volledig is ingericht. Wij regelen de schilder, desgewenst de verhuizer, een klusjesman en installeren de nieuwe vloeren, gordijnen en zonwering.

Wij richten de woning van uw nieuwe bewoner zo in dat hij of zij zich er direct thuis voelt en eventueel nog zelfstandig kan wonen met behulp van wat aanpassingen. Dat de bewoner zich goed kan redden op zijn/haar nieuwe plek, geeft niet alleen de bewoner, maar ook u, de familie en vrienden van de bewoner een goed gevoel. Dat is voor een ieder weer een zorg minder!

De lieve en behulpzame gastvrouwen van het Regelloket Wonen bezoeken de mensen aan huis, adviseren ze en regelen een vooral zorgeloze overgang binnen, uit of naar uw zorghuis.

Ook voor de familie van een overleden bewoner staan we klaar. Bel voor meer informatie naar 0800-4444884 of klik hier: Het Regelloket Wonen.


Blog Bekijk alles

Wat een mooi land …MONTFERLAND

Wat? Wie? Waar? We horen het u denken. Montferland is echt één van de mooiste stukjes in Nederland. Verscholen tussen de liemers en de achterhoek. Letterlijk bijna in Duitsland. Degene die vanuit Nederland over de A-12 op vakantie gaan (in de winter of zomer) komen er langs. Eerst langs...


Mogen wij bij u over de vloer komen?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
Fax. 026-321 18 49
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op