Vloerenbedrijf in Venray

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Met uw bedrijf, school of zorginstelling in Venray bent u zoek naar een nieuwe vloer. Dat is mogelijk natuurlijk. Maar wie kunt u daar het beste voor benaderen…

Projectvloeren Nederland is hét vloerenbedrijf voor heel zakelijk Nederland en dus ook bij u in Venray. Wij leggen vloeren in de zorg, het onderwijs, het bedrijfsleven en bij architecten. Wij komen graag naar Venray voor een goed vloeradvies. Wij weten als geen ander dat iedere ruimte een specifieke vloer nodig heeft. Wij doen dit advies geheel vrijblijvend en rekenen geen reiskosten.

De extra service van Projecten Nederland in Venray

Wij doen het graag net een beetje anders: een Tikkie Anders. Wij willen graag onze klanten ontzorgen met deze services. Wij hebben bijv. de mogelijkheid voor een uitgestelde betaling, of u kunt heel eenvoudig uw prijs zelf berekenen en bij ons een snelofferte aanvragen. Alles om het u net even een tikkie gemakkelijker te maken.

De vloeren van Projectvloeren Nederland

De vloeren collectie bij Projectvloeren Nederland is erg ruim. In deze vloeren collectie zit o.a. vloerbedekking, betonlook vloeren, tapijtvloeren, diverse soorten tapijttegels, rubber, marmoleum (linoleum), pvc vloer (vinyl) etc. Eigenlijk leveren en leggen wij nagenoeg alle soorten harde en zachte vloeren. Zit uw vloer hier niet bij, informeer dan even bij ons. Wij kijken dan even wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze projecten in Venray

In Venray heeft Projectvloeren al veel nieuwe vloeren gelegd bij o.a. bedrijven, scholen en zorginstellingen. Wilt u weten bij welke klanten in (de buurt van) Venray wij al een vloer gelegd hebben, kijk dan hier.

Ook voor uw gordijnen, schilderwerk en zonwering

Als Projecten Nederland verzorgen wij ook in Venray en omgeving uw gordijnen, uw schilderwerk en uw zonwering . Projecten Nederland, ook de projectstoffeerder in Venray. Voor meer informatie over al deze diensten kijk eens op www.projectennederland.nl.

Contact met Projecten Nederland

Wilt u n.a.v. deze informatie meer informatie over onze vloeren of over onze complete projectstofferingsdiensten, neem dan eens contact met ons op telefoonnummer 026-3121701 of mail ons op info@projectennederland.nl.


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?