Vloeren in Velp

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloeren in Velp

Zijn de vloeren van uw bedrijf, zorginstelling of school aan vervanging toe en zoekt u een bedrijf in de regio Velp om u hierbij te helpen? Projectvloeren Nederland is in dat geval om de hoek. Wij zijn gevestigd in Duiven en komen graag eens naar Velp toe om een inspectie te doen van uw vloeren. Dit doen wij overigens geheel vrijblijvend. Dat wij dit doen is onderdeel van onze ‘tikkie anders service’ waarmee wij ons proberen te onderscheiden op de zakelijke markt voor heel Nederland. Naast deze vrijblijvende inspectie kunt u bij ons snel uw prijs berekenen of een proefstaal aanvragen. Wij zorgen er voor dat u geen omkijken meer heeft naar alle bijkomende ‘rompslomp’. Hoe wij dit nog meer doen kunt u lezen op onze tikkie anders service’ pagina.

Assortiment

Projectvloeren Nederland beschikt over een assortiment waarin voor elk pand wel wat geschikts te vinden is. We beschikken over zowel ‘harde’ als ‘zachte’ vloeren. Linoleum/marmoleum, PVC vloer, rubber, tapijt of wat anders? Ons gehele assortiment is hier te vinden. De vloeren die wij leveren zijn van gerenommeerde merken en fabrikanten als Interface, Therdex en Moduleo. Om te bepalen wat voor uw pand het meest geschikt is komen wij graag eens langs in Velp.

Werken in Velp

Voor verschillende scholen, zorginstellingen en andere bedrijven in de regio Velp hebben wij al mooie vloeren gelegd. Bent u benieuwd voor wie wij reeds hebben gewerkt? Kijk dan hier. Als u nieuwsgierig bent naar wat zij van ons werk hebben gevonden, kijk dan eens of er voor u relevante referenties op onze referentiepagina te vinden zijn.

Contact met Projectvloeren Nederland

Voor al uw vragen kunt u een mailtje sturen naar info@projectennederland.nl, maar uiteraard staan wij u ook graag telefonisch te woord via telefoonnummer 026-3121701. Plant u liever zelf online een afspraak in, dan mag dat natuurlijk altijd.

Heeft u geen nieuwe vloer nodig, maar kan uw pand wel een likje verf, nieuwe gordijnen of zonwering gebruiken? Bezoek dan eens de website www.projectennederland.nl en ontdek wat wij naast vloeren nog meer voor u kunnen betekenen.

 


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?