Vloerenbedrijf in Veghel

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloerenspecialist in Veghel

U bent op zoek naar een specialist op het gebied van vloeren in de regio Veghel? Projectvloeren Nederland is de vloerenspecialist die graag eens bij u in Veghel langs komt om te laten zien wat wij in huis hebben. Wij proberen ons door middel van onze ‘tikkie anders service’ te onderscheiden op de zakelijke markt in Nederland. Wij bieden bijvoorbeeld een gratis inventarisatie van uw vloeren of komen graag eens vrijblijvend langs om meer informatie te geven. Ook het aanvragen van een proefstaal, snelofferte of het berekenen van de prijs behoort bij ons tot de mogelijkheden. Klik hier om al onze ‘tikkie anders services’ te bekijken.

Onze vloeren en merken

Bij Projectvloeren Nederland beschikken we over een ruime collectie aan vloeren. O.a. tapijt vloeren, PVC vloeren, gietvloeren, rubbervloeren of linoleum/marmoleum. Wij komen graag eens kijken wat het meest geschikt is voor uw organisatie in Veghel. Omdat wij samenwerken met gerenommeerde fabrikanten en merken kunnen wij u garanderen dat er een kwaliteitsvloer afgeleverd word waar u veel plezier aan zult beleven.

Afgeleverd werk in Veghel

Aangezien Projectvloeren Nederland zich richt op de zakelijke markt in heel Nederland, hebben wij ook in de regio Veghel al mooie projecten uitgevoerd. Ons afgeleverde werk bestaat uit de grotere projecten bij scholen of zorginstellingen, maar ook bij kleinere bedrijven leveren wij graag een mooie vloer af. Wil u weten welke projecten wij in de regio Veghel hebben uitgevoerd? Kijk dan eens hier.

Vragen?

Heeft u verder nog vragen of wilt u graag eens gebruik maken van een van onze services? Neem dan eens contact met ons op. Dit kan via telefoonnummer 026-3121701. Ook kunt u een mailtje sturen naar info@projectennederland.nl of online een afspraak inplannen.

Projecten Nederland

Naast onze vloeren service kan Projecten Nederland u ook helpen met schilderwerk, gordijnen of zonwering. Voor een van deze services kunt u terecht op www.projectennederland.nl.

Adler, Vogel, Roofvogel, Raptor, Dierlijke, Vrijheid

Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?