Vloeren in Utrecht

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloerenbedrijf in Utrecht

Projectvloeren Nederland is een vloerenbedrijf dat landelijk werkt voor zakelijk Nederland. In de regio Utrecht zijn wij volop werkzaam. Dus heeft u bedrijf, school of zorginstelling een nieuwe vloer nodig, neem contact met ons.  In Utrecht hebben wij o.a vloeren gelegd op hoge scholen maar ook bij diverse kantoorgebouwen. Wilt u zien waar wij allemaal gewerkt hebben, bekijk de lijst met klanten.

Wij hebben nagenoeg alle vloeren in ons assortiment. tapijt, rubber, betonlook, marmoleum, pvc vloer, linoleum en nog veel meer! Harde en zachte vloeren. Omdat wij goede afspraken hebben met ons leveranciers, kunnen wij u altijd een goede prijs aanbieden. Onze adviseurs komen graag vrijblijven bij u in Utrecht langs. Dit doen wij om een gratis advies te geven of een offerte te maken.

Ook hebben wij bij Projectvloeren Nederland een verwen-service. Hiermee zorgen wij ervoor dat u geen omkijken heeft naar de gebruikelijke ‘rompslomp’. Een aantal van services op een rij:

+ Snelofferte

+ Ongestoord doorwerken

+ Gespreid betalen

+ Carpet Lease

+ Stalenservice

Allemaal verwennerijen van Projectvloeren Nederland. Wilt u graag persoonlijk contact met ons, bel gerust naar Jackie of Salisa (verkoop binnendienst) op telefoonnummer 026-3121701 of mail naar: info@projectennederland.nl.

Utrecht, Holland, Campanile, Landschap

 

 

 

 


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?