Vloeren in Ulft

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Nieuwe vloer in Ulft?

Is het tijd voor een nieuwe vloer en bent u op zoek naar een geschikt bedrijf in Ulft om deze te leggen? Projectvloeren Nederland is voor u het juiste adres. Wij zijn de vloerenspecialist in de regio Ulft en komen graag eens langs voor een vrijblijvend advies.

Wij onderscheiden ons als vloerenbedrijf in de regio Ulft door onze Tikkie anders service. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld een proefstaal of snelofferte aanvragen, prijs berekenen en gespreid betalen. Op deze manier heeft u geen omkijken meer naar de gebruikelijke ‘rompslomp’. Voor al onze extra services kunt u hier verder kijken.

Uitgebreid assortiment

Bij Projectvloeren Nederland werken we met een uitgebreid assortiment aan vloeren. ‘Harde’ en ‘zachte’ vloeren: bijna alle soorten vloeren die geschikt zijn voor de zakelijke markt in Nederland, bevinden zich in ons assortiment. Tapijt vloeren, rubber vloeren, linoleum/marmoleum, pvc vloeren, gietvloeren en nog veel meer. Kortom, bij Projecten Nederland is voor elk bedrijf of instelling wel een geschikte vloer te vinden. Daarnaast beschikken wij over vloeren van goed aangeschreven merken, zoals Desso, Forbo en Tarkett. Meer weten over ons assortiment? Neem dan eens een kijkje op onze assortimentenpagina.

Ons werk in Ulft

Projectvloeren Nederland is werkzaam binnen de zakelijke markt in heel Nederland. Ook in de regio Ulft hebben wij mooie projecten afgerond. Scholen, bedrijven of zorginstellingen, u kunt het zo gek niet bedenken of Projectvloeren Nederland heeft er een prachtige vloer gelegd. Wilt u meer weten over onze afgeronde projecten? Kijk dan hier of kijk eens wat andere klanten over ons werk zeiden op de referentiepagina.

Contact met Projecten Nederland?

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze vloeren of extra services? Neem dan eens contact met ons op via 026-3121701, stuur een mailtje naar info@projectennederland.nl of plan geheel vrijblijvend een afspraak met ons in.

Voor schilderwerk, nieuwe gordijnen of zonwering in de regio Ulft kunt u trouwens ook bij ons terecht. Kijk dan eens op www.projectennederland.nl.

Avenue, Bomen, Afstand, Lopen, Groene

Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?