Vloerenbedrijf in Tilburg

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloeren in Tilburg

Projectvloeren Nederland is een vloerenbedrijf voor zakelijk Nederland. Wij leggen die bijna alle soorten vloeren leggen. In ons assortiment o.a. tapijt, rubber, marmoleum, pvc vloer, linoleum, betonlook vloer etc..

In onze collectie diverse gerenomeerde merken van vloeren. Denk hierbij aan Forbo, Tarkett, Desso, Interface en Leoxx etc. Allemaal partners die dezelfde kijk hebben op service, innovatie en duurzaamheid.

Extra services

Met onze ‘tikkie anders service’ onderscheiden wij ons graag als vloerenspecialist in Tilburg. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar de gebruikelijke ‘rompslomp’. Sterker nog, u hoeft helemaal niets te doen.

Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in het leggen van vloeren. Zeker in de regio Tilburg. Bent u benieuwd waar wij nog meer vloeren hebben gelegd klik hier.

Contact met Projectvloeren Nederland

Voor meer informatie over producten en prijzen, kunt u bellen voor een vrijblijvende afspraak. Of wilt u een snelofferte op officieel Projectvloeren Nederland papier. Projectvloeren Nederland, uw vloerenbedrijf in de regio van Tilburg.

Groen, Water, Natuur, Bos, Tilburg, Boom

Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?