Vloerenbedrijf in Tilburg

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloeren in Tilburg

Projectvloeren Nederland is een vloerenbedrijf voor zakelijk Nederland. Wij leggen die bijna alle soorten vloeren leggen. In ons assortiment o.a. tapijt, rubber, marmoleum, pvc vloer, linoleum, betonlook vloer etc..

In onze collectie diverse gerenomeerde merken van vloeren. Denk hierbij aan Forbo, Tarkett, Desso, Interface en Leoxx etc. Allemaal partners die dezelfde kijk hebben op service, innovatie en duurzaamheid.

Extra services

Met onze ‘tikkie anders service’ onderscheiden wij ons graag als vloerenspecialist in Tilburg. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar de gebruikelijke ‘rompslomp’. Sterker nog, u hoeft helemaal niets te doen.

Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring in het leggen van vloeren. Zeker in de regio Tilburg. Bent u benieuwd waar wij nog meer vloeren hebben gelegd klik hier.

Contact met Projectvloeren Nederland

Voor meer informatie over producten en prijzen, kunt u bellen voor een vrijblijvende afspraak. Of wilt u een snelofferte op officieel Projectvloeren Nederland papier. Projectvloeren Nederland, uw vloerenbedrijf in de regio van Tilburg.

Groen, Water, Natuur, Bos, Tilburg, Boom

Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?