Tapijt Rotterdam

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Tapijt Rotterdam

Projectenvloeren Nederland levert tapijt in de regio Rotterdam.

Wij leveren vloerbedekking, oftewel tapijt aan heel zakelijk Nederland. Wij zijn specialist in vloeren, dus o.a. in tapijt en tapijttegels. Wij leggen veel tapijt bij scholen, zorginstellingen maar ook bij diverse bedrijven zeker in de regio van Rotterdam.

Soorten tapijt

Er zijn 2 soorten tapijt. Op rol en als tegel. De meest voorkomende is de tapijt op rol. Beide soorten geschikt voor een andere doelgroep en toepassing. Wij adviseren u graag wat het meest geschikt is voor uw bedrijf, school of zorginstelling.

Daarnaast hebben wij ook het innovatieve product van Desso (Airmaster) in onze collectie. Dit is het eerste tapijt dat de lucht zuivert en dus ideaal is voor mensen met COPD waaronder astma. De gepatenteerde technologie is speciaal ontwikkeld om schadelijke fijnstof op te vangen en vast te houden.

Merken tapijt

Er bestaan veel gerenomeerde merken tapijt of tapijttegels. Denk hierbij aan Desso, Interface. Modulyss®, Vloer Totaal Concept, Marlin Contract, Ege, Leoxx en Heuga. Hoge kwaliteit leveranciers van tapijt.  Ons tapijt kan wel tot bijna 10 jaar meegaan.  De meest verkochte prijsrange is tussen €15 en €35 per m2.

Projecten in Rotterdam

Wij werken veel in de regio Rotterdam. Bent u benieuwd bij wie wij zoals gewerkt hebben, wij komen graag bij u in Rotterdam langs om u hierover in te lichten.

Contact

Wilt u contact met ons opnemen, dat is natuurlijk altijd mogelijk. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 026-3121701 via de mail op info@projectennederland.nl. Wij helpen u graag verder met uw vragen.

Naast vloeren leveren wij onder de naam van Projecten Nederland ook zonwering, gordijnen en schilderwerk. Wilt u hierover informatie dat is natuurlijk ook mogelijk. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

tapijttegelvloer pawn shop

 

 


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?