Tapijt Den Haag

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

U zoekt een leverancier voor tapijt (vloerbedekking) in Den Haag. Dan heeft u met Projectvloeren Nederland de juiste vloerleverancier gevonden. Wij zijn dé specialist op gebied van vloeren voor de zakelijke markt in de regio Den Haag.

 

Onze klanten in Den Haag

Wij hebben tapijt gelegd bij scholen, zorginstellingen, bedrijven in Den Haag. Wij leveren diverse soorten vloerbedekking en voor iedere specifieke doelgroep. Veel klanten komen uit de regio Den Haag, dus wij weten de weg hier goed. Tapijt (vloerbedekking) is ook een veel gelegd product bij onze klanten. Wilt u meer informatie over waar wij zoal in Den Haag gewerkt hebben, neem dan contact met ons op. Eén van onze specialisten komt graag meer vertellen over ons assortiment en de afgeronde projecten.

Tapijt is er in verschillende varianten en merken

Tapijt is er in 2 varianten: de tapijt op rol en de losse tapijttegels. De tapijt op rol is geschikt om langere tijd te laten liggen en de losse tapijttegel blijft los en kan altijd omgewisseld worden. Beiden opties hebben hun eigen voordelen. Wij komen graag bij uw locatie kijken wat hier de beste oplossing is.

De merken tapijt die wij in onze collectie hebben zijn o.a. Desso, Interface. Modulyss®, Vloer Totaal Concept, Marlin Contract, Ege, Leoxx en Heuga. Wij hebben voor alle doelgroepen het juiste merk tapijt. Voor meer informatie over de prijzen van tapijt kunt u dit zelf snel berekenen met onze optie ‘Bereken uw prijs’. Wilt u daarna een offerte op officieel Projectvloeren Nederland papier, kunt u een ‘Snelofferte’ aanvragen. Erg handig om snel een prijsvergelijk te maken.

Contact met Projectvloeren Nederland

Wilt u contact met hét vloerenbedrijf voor zakelijk Nederland? Bel ons op telefoonnummer 026-3121701 of u mail ons op info@projectennederland.nl. Wij helpen u graag verder.

Naast tapijt en vloeren, verzorgen wij ook zonwering, gordijnen en schilderwerk. Kijk op www.projectennederland.nl voor uitgebreide informatie over deze totaalservice.

 

vloeren tapijt vloerbedekking

 

[kkstarratings id=”5085″]


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?