Tapijt Amsterdam

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service

 Wie levert tapijt in Amsterdam ?

Zoekt u tapijt in de regio Amsterdam? Dan bent u bij Projectvloeren Nederland aan het juiste adres. Wij leveren diverse soorten vloerbedekking voor iedere gewenst specifieke doelgroep. Of u nu een zorginstelling, een school of een bedrijf heeft in de regio Amsterdam. Wij hebben voor alle doelgroepen het juiste tapijt. Wij zijn hét vloerenbedrijf voor zakelijk Nederland.

Wat voor soort tapijt bestaat er?

Tapijt is er in 2 varianten. De meest voorkomende is de tapijt op rol. Deze is geschikt om langere tijd te laten liggen. Erg praktisch wanneer u van plan bent langere tijd van de ruimte gebruik te maken. De tweede variant is tapijt op rol. Dit blijven losse tapijttegels en kunnen altijd gewisseld worden. Erg praktisch in sommige gevallen.

Welke merken tapijt zijn er?

Er zijn veel goede merken tapijt. Projectvloeren Nederland heeft een groot aantal bekende merken tapijt in de collectie. Onze klanten kiezen meestal uit een van onderstaande merken als het gaat over tapijt of tapijttegels: Desso, Interface. Modulyss®, Vloer Totaal Concept, Marlin Contract, Ege, Leoxx en Heuga. Allemaal leveranciers van tapijt en tapijttegels van erg hoge kwaliteit en lange levensduur. Tapijt kan wel meegaan tot meer dan 10 jaar.  Daarnaast zijn onze prijzen gebaseerd op een hoge kwaliteit tapijt, dit vinden wij het beste passen in de zakelijke markt.

Waar hebben wij nog meer tapijt gelegd in Amsterdam?

Bij diverse klanten in de regio Amsterdam hebben wij tapijt of tapijttegels gelegd. Bij scholen, maar ook in de zorg en ook zeker bij bedrijven in Amsterdam ligt tapijt van Projectvloeren Nederland.

Contact

Projectvloeren Nederland komt graag bij u langs om meer te vertellen over onze soorten tapijt. Of brengen een staaltje vloerbedekking langs, doen een vrijblijvende offerte of vertellen meer over onze bestaande klanten. Wie bieden u graag wat extra service.

Zijn er vragen of wensen over ons tapijt, onze service of onze diensten in Amsterdam? Bel of mail ons op telefoonnummer 026-3121701 of op info@projectennederland.nl

Naast vloeren bedienen wij u ook als het gaat om zonwering, gordijnen en schilderwerk. Voor meer informatie over deze totaalservice kijk eens op de website van Projecten Nederland www.projectennederland.nl

vloeren tapijt vloerbedekking

 


Blog Bekijk alles

Cum laude, magna cum laude & summa cum laude? Bij Projectvloeren Nederland kan het..

En wat leuk, we hebben weer een nieuw talent in ons midden. Welkom Jordan Albert! Jordan heeft zijn sporen al verdiend in het vloerenonderhoud en gaat zijn talenten nu inzetten bij Projectvloeren Nederland. Hij gaat intern de opleiding volgen voor vloerenlegger/stoffeerder en wij verwachten dat hij binnen afzienbare tijd...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op