SUPER MARIO…EH MA..RINUS

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Tja.. bij Projectvloeren Nederland is humor, naast kwaliteit, de belangrijkste werkvoorwaarde. Dat voel je door het hele bedrijf heen. Door alle echelons. Er wordt gewoon heel wat afgelachen.

Zo ook door onze Rinus. Al jarenlang vakman bij Projectvloeren Nederland. Je zou het niet zeggen, maar onze Rinus wordt volgend jaar 60! Als hij tenminste blijft lachen. En ja, onze mannen moeten natuurlijk aan veel veiligheidsvoorschriften voldoen. Denk aan een veiligheidshesje, helm en schoenen. Tijdens de pauze ligt de humor dan ook op straat. Ik bedoel op de vloer.

Onze Rinus: supermario!

We zijn trots op Rinus. Onlangs werd hij weer onze winnaar van de week. Een interne competitie met een knipoog. Elke week weer een andere uitdaging. Had hij toch maar mooi de meeste vierkante meters geïnstalleerd in die week. Hij gaf zijn jongere collega’s mooi het nakijken.

VCA gecertificeerd

Even nog over die veiligheid. Naast individuele VCA certificaten voor elke medewerker, is Projectvloeren Nederland zelf ook nog VCA ** gecertificeerd.

VCA is de afkorting van een term die op zichzelf ook weer uit een afkorting bestaat. VGA betekent VGM Checklist Aannemers. De letters VGM staan op hun beurt weer voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Helemaal voluit krijg je dan zoiets als Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. In deze checklist zijn regels en items opgenomen die als doel hebben om het werk in zijn totaal veiliger te maken. Hierdoor zullen er minder ongevallen plaatsvinden. De regels kunnen betrekking hebben op de veiligheid van het werk, de werkplaats, de gezondheid van de betrokkenen en de milieueisen. De onderwerpen zijn belangrijk. Het niet naleven van de regels kan grote gevolgen hebben. Vandaar dat het VCA-certificaat door steeds meer opdrachtgevers geëist wordt.

Zo zie je maar weer dat we naast lol ons werk vooral ook héél serieus nemen.


Geplaatst op 6 januari 2020