Sollicitatieprocedure

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Projectvloeren Nederland groeit in sneltreinvaart. Daarom zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Benieuwd hoe je ons kunt versterken? Bekijk hieronder dan onze openstaande vacatures. Voor onze sollicitatieprocedure vragen we je om verder te lezen. Zo weet je precies wat jou te wachten staat!

Bekijk onze vacatures

Sollicitatieprocedure Projectvloeren Nederland

Solliciteren

Je staat op het punt om te solliciteren bij het leukste vloerenbedrijf van de hele wereld en omstreken, leuk! Onze vacature ben je tegengekomen op LinkedIn, via onze website of je hebt iemand horen vertellen hoe gaaf het is om bij ons te werken. Zojuist heb je een korte motivatie verstuurd naar info@projectvloerennederland.nl. De rest komt later in een gesprek. Wel fijn als je ons alvast wat meer verteld over je werkervaringen. In spanning ben je aan het wachten op een reactie. Word jij het nieuwste lid van het team van Projectvloeren Nederland?

Spanning loopt verder op…

Zodra we je motivatie hebben ontvangen wordt deze doorgezet naar de juiste afdeling. We kijken onder andere naar je werkervaring en afgeronde opleiding(en). De kans is groot dat we je uitnodigen om eens bij ons langs te komen. In een gesprek komen wij namelijk veel meer van je te weten dan alleen op papier. We waarderen het geduld waarmee je onze reactie afwacht. Of je nu wel of niet wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, een reactie ontvang je dus sowieso van ons.

Je bent uitgenodigd!

Na dagen in spanning word je dan eindelijk uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek bij ons hoofdkantoor in Duiven. Daar staat je een heerlijke kop koffie te wachten en vindt het eerste gesprek met een medewerker van Projectvloeren Nederland plaats. Tijdens de koffie gaan we dieper in op de functie, jouw vaardigheden en of je goed past tussen de andere medewerkers van Projectvloeren Nederland. Natuurlijk willen we je ook persoonlijk beter leren kennen.

Nóg een kopje koffie

Als het gesprek van beide kanten goed bevallen is nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek. Tijdens het tweede gesprek leren we je beter kennen en wordt dieper ingegaan op de functie. Uiteraard zullen we je dan nogmaals vertellen hoe verschrikkelijk leuk het is om bij ons te komen werken..

Yes, yes, yes! Er is een match.

Na het tweede gesprek zijn beide partijen hopelijk overtuigd: er is een match! We nodigen je uit op ons hoofdkantoor om je contract te tekenen. Vanaf dan begint het echt! Ons doel is om samen zoveel mogelijk klanten te voorzien van nieuwe vloeren, gordijnen, zonwering of schilderwerk. De tevredenheid van deze klanten staat daarbij voorop. Vol enthousiasme start je met je nieuwe functie.

Wil je na het lezen van onze sollicitatieprocedure alvast kennis maken met het team van Projectvloeren Nederland? Neem dan een kijkje op onze teampagina. Of leer ons beter kennen door hieronder onze bedrijfsfilm te bekijken!

 


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?