Showroomvloeren

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

+ Alle types en kleuren

+ Met de juiste eigenschappen voor uw showroom

+ Met eigen logo

+ Ook snel te leggen

+ Onafhankelijk qua merk

showroomvloer Projectvloeren Nederland

Projectvloeren Nederland legt vaak showroomvloeren bij haar klanten. Een showroomvloer zal ervoor zorgen dat uw producten zo sterk mogelijk naar voren komen. Wij stellen graag, samen met u, de vloer samen die het beste zorgt voor de presentatie van uw product. Een showroom voor uw wagenpark vereist een totaal andere vloer dan een vloer voor uw winkelruimte. Onze adviseurs hebben ruime ervaring in het samenstellen van de juiste keuze van uw showroomvloer en als u wilt schakelen we daarbij ook onze ontwerpers in om dit te combineren met uw interieur. Een showroomvloer van tapijt, tapijttegels, PVC, rubber of een gietvloer kunnen we desgewenst ook allemaal voorzien van een bedrukking of uw eigen logo. Wat u maar wilt in duizenden kleuren!

De meest vereiste eigenschappen bij een showroomvloer zijn vooral dat ze zwaar belastbaar; veilig, onderhoudsvriendelijk, antislip; geluiddempend; waterdicht en stofvrij moeten zijn.

Onze innovatieve vloerafwerkingen zijn universeel inzetbaar voor alle type showroomvloeren, garagevloeren, werkplaatsen, vloeren van winkels en vele andere toepassingen. De unieke eigenschappen (elastisch en extreem slijtvast) zorgen voor een vloeistofdichte vloer met een hoge geluid- en warmte-isolatie.

Neem bijvoorbeeld een sterke kunststoftegel die bestand is tegen de meest voorkomende chemicaliën en vetten. Een kwalitatief hoogstaand product waarmee we voor u een onderhoudsvriendelijke vloer creëren. Milieuvriendelijk, geproduceerd uit hoogwaardig gerecycled PVC, deze PVC vloeren.

Vaak wordt ons gevraagd om deze vloer snel te leggen omdat de zaak zo kort mogelijk gesloten moet zijn. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om ongestoord door te werken en werken dus ook ’s avonds en in het weekend om u behulpzaam te zijn. We hebben ook tegels van tapijt of (gerecycled) PVC die snel los te leggen zijn.

Wij zijn als een van Nederlands grootste onafhankelijke projectstoffeerders niet aan een merk gebonden zodat we u altijd de juiste vloer kunnen aanbieden voor uw showroom.


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?