Projectvloeren voor het onderwijs (scholen)

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service

Projectvloeren Nederland is al ruim 25 jaar ervaren in het leggen van alle mogelijke type schoolvloeren. Wij bieden u vloeren voor scholen aan van alle gerenommeerde merken.  Onze adviseurs houden rekening met aspecten zoals akoestiek, luchtkwaliteit, krasbestendigheid maar ook toekomstige onderhoudskosten en duurzaamheid. In de onderwijssector werken wij graag samen met Kuster+Mulder Onderwijsvormgevers, een specialist voor de inrichting van scholen (o.a. schoolvloeren) en welke in staat is om met een gering budget uw doelstellingen te realiseren zonder dat u daarbij veel meubilair moet gaan vernieuwen. Wij vinden het belangrijk dat u er zelf geen omkijken naar heeft. Vooral bij het vervangen van de bestaande vloerbedekking komt er veel werk bij kijken wat we u graag uit handen nemen.

In onderstaand artikel leest u hoe IKC de Tamboerijn het werken met Projectvloeren Nederland ervaren heeft:.

Dus waarom kiezen voor Projectvloeren Nederland in het onderwijs?

  • Bij Projectvloeren Nederland hebben wij meer dan 25 jaar ervaring bij het leggen van vloeren in scholen;
  • Wij beschikken over alle gerenommeerde merken schoolvloeren;
  • U heeft er geen omkijken naar wanneer de vloer in de school gelegd wordt;
  • Ook tijdens schoolvakanties werken wij door uw schoolvloeren te leggen;
  • Omdat wij grootschalig inkopen kunnen wij u scherpe prijzen bieden.

Hieronder vindt u een keuze menu om heel gericht te zoeken, naar wat voor uw onderwijsinstelling de beste vloeroplossing is:

icons-nl-onderwijs-bedrijven-zorg-06

Meer informatie

icons-nl-onderwijs-bedrijven-zorg-02

Meer informatie

schoolvloeren

Meer informatie

De vloerenmonitor

Met een vloerenmonitor zorgen wij dat u tijdig weet welke vloeren in uw school aan onderhoud of vervanging toe zijn. Dit alles noemen wij een tikkie anders, zodat u zich kunt verheugen op uw nieuwe vloer zonder dat u er zelf iets aan hoeft te doen. Indien u interesse heeft in een scherpe offerte en meer wilt weten over onze werkwijze neem dan gerust contact met ons op. Er is altijd een adviseur in uw buurt die u uiteraard geheel kosteloos kan adviseren. Als u vooraf al een indicatie wilt hebben van de mogelijke kosten voor de nieuwe vloer bereken dan hier uw prijs.

Kleuren, materialen en lichtwerking hebben een directe invloed op de leerprestaties van leerlingen en studenten. En een vloer speelt hierin een belangrijke rol. Om tot een juiste oplossing te komen van schoolvloeren moet er rekening gehouden worden met architectonische aspecten en producteigenschappen van het meubilair.

Bekijk hier onze producten:

 

tapijt/tapijttegel
Meer informatie
2
Meer informatie
3
Meer informatie
4
Meer informatie
5
Meer informatie
6
Meer informatie

Blog Bekijk alles

Cum laude, magna cum laude & summa cum laude? Bij Projectvloeren Nederland kan het..

En wat leuk, we hebben weer een nieuw talent in ons midden. Welkom Jordan Albert! Jordan heeft zijn sporen al verdiend in het vloerenonderhoud en gaat zijn talenten nu inzetten bij Projectvloeren Nederland. Hij gaat intern de opleiding volgen voor vloerenlegger/stoffeerder en wij verwachten dat hij binnen afzienbare tijd...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op