Projectvloeren voor het onderwijs (scholen)

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service

*Klik hier en bekijk nu onze speciale scholenactie* 

Projectvloeren Nederland is al ruim 25 jaar ervaren in het leggen van alle mogelijke type schoolvloeren. Wij bieden u vloeren voor scholen aan van alle gerenommeerde merken.  Onze adviseurs houden rekening met aspecten zoals akoestiek, luchtkwaliteit, krasbestendigheid maar ook toekomstige onderhoudskosten en duurzaamheid. In de onderwijssector werken wij graag samen met Kuster+Mulder Onderwijsvormgevers, een specialist voor de inrichting van scholen (o.a. schoolvloeren) en welke in staat is om met een gering budget uw doelstellingen te realiseren zonder dat u daarbij veel meubilair moet gaan vernieuwen. Wij vinden het belangrijk dat u er zelf geen omkijken naar heeft. Vooral bij het vervangen van de bestaande vloerbedekking komt er veel werk bij kijken wat we u graag uit handen nemen.

In onderstaand artikel leest u hoe IKC de Tamboerijn het werken met Projectvloeren Nederland ervaren heeft:.

Dus waarom kiezen voor Projectvloeren Nederland in het onderwijs?

  • Bij Projectvloeren Nederland hebben wij meer dan 25 jaar ervaring bij het leggen van vloeren in scholen;
  • Wij beschikken over alle gerenommeerde merken schoolvloeren;
  • U heeft er geen omkijken naar wanneer de vloer in de school gelegd wordt;
  • Ook tijdens schoolvakanties werken wij door uw schoolvloeren te leggen;
  • Omdat wij grootschalig inkopen kunnen wij u scherpe prijzen bieden.

Hieronder vindt u een keuze menu om heel gericht te zoeken, naar wat voor uw onderwijsinstelling de beste vloeroplossing is:

icons-nl-onderwijs-bedrijven-zorg-06

Meer informatie

icons-nl-onderwijs-bedrijven-zorg-02

Meer informatie

schoolvloeren

Meer informatie

De vloerenmonitor

Met een vloerenmonitor zorgen wij dat u tijdig weet welke vloeren in uw school aan onderhoud of vervanging toe zijn. Dit alles noemen wij een tikkie anders, zodat u zich kunt verheugen op uw nieuwe vloer zonder dat u er zelf iets aan hoeft te doen. Indien u interesse heeft in een scherpe offerte en meer wilt weten over onze werkwijze neem dan gerust contact met ons op. Er is altijd een adviseur in uw buurt die u uiteraard geheel kosteloos kan adviseren. Als u vooraf al een indicatie wilt hebben van de mogelijke kosten voor de nieuwe vloer bereken dan hier uw prijs.

Kleuren, materialen en lichtwerking hebben een directe invloed op de leerprestaties van leerlingen en studenten. En een vloer speelt hierin een belangrijke rol. Om tot een juiste oplossing te komen van schoolvloeren moet er rekening gehouden worden met architectonische aspecten en producteigenschappen van het meubilair.

Bekijk hier onze producten:

 

tapijt/tapijttegel
Meer informatie
2
Meer informatie
3
Meer informatie
4
Meer informatie
5
Meer informatie
6
Meer informatie

Blog Bekijk alles

HO HO HO HO..TEL

Beetje flauw Doornbosch, maar goed; eh. Wat ben ik weer trots op ons team van Projecten Nederland. Zij hebben de eerste hotelkamers opgeleverd bij het Holiday INN Hotel. Generation 5, zoals dat zo mooi heet. De laatste standaard in Luxury Hospitality market (hij ken ook Engels heur pff). Het...


Hoe gaan wij te werk?

INGEDIEND BIJ GULDEN FENIKS 2015 (RENOVATIEPRIJS)

 

barbaraschool2

 “Voor de renovatie van de Barbara school in Amsterdam zochten we een partners die meer deden dan de lampen leveren, de vloer installeren of een  stoel achter de deur schuiven. We wilden mensen die letterlijk meededen. Meedenken over wat het meest geschikt is, mee doen in betaalbare oplossingen, meedoen met de creatieve geest van de architect. Projectvloeren Nederland was voor ons een fijne partner. Niet het budget maar vooral wat het beste en het mooiste zou zijn was hun denktrant. Zo kwamen we samen een betonlook vloer van linoleum in de Walton uitvoering van Forbo. Projectvloeren Nederland heeft samen met Forbo gezorgd dat binnen ons budget (en dat was niet ruim) de mooiste vloer kregen. Pardon, de Barbara school. We zijn zelfs zo tevreden dat we deze verbouwing hebben ingediend bij de gulden Feniks, de renovatieprijs 2015. ”

Architect Thomas Bernhardt van Network of Architects & Planners (NAP)
 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op