Vloeren in Schijndel

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Op zoek naar een nieuwe vloer voor uw pand in Schijndel?

Projectvloeren Nederland komt graag eens langs in Schijndel, voor een blik op uw vloeren. Projectvloeren Nederland is gevestigd in Duiven, maar wij zijn werkzaam in heel Nederland. Dus ook in Schijndel helpen wij u graag met een passend advies of een offerte op maat.

Projectvloeren Nederland onderscheidt zichzelf als vloeren bedrijf door het net een ‘tikkie anders’ aan te pakken dan andere vloerenbedrijven. Zo is het mogelijk om snel uw eigen vloer samen te stellen, de prijs van uw vloer te berekenen of een geheel vrijblijvende inventarisatie te laten doen van uw huidige vloeren. Klik hier’ voor al onze services.

Ons assortiment

Bij Projectvloeren Nederland hebben we een uitgebreid assortiment aan vloeren. Denk hierbij aan marmoleum/linoleum vloeren, rubber vloeren, tapijt vloeren, gietvloeren of pvc vloeren. Nagenoeg alle soorten vloeren zijn aanwezig om spelers binnen de zakelijke markt (zorginstellingen, scholen, bedrijven etc.) te voorzien van een passende vloer. Bekende merken waar wij mee werken zijn onder andere Tarkett, Forbo en Desso. Om meer te weten te komen over ons assortiment of onze merken, kijk hier dan gerust eens verder.

Eerdere projecten in Schijndel

Op veel locaties in Nederland ligt al een vloer van Projectvloeren Nederland. Ook in de regio Schijndel hebben wij al zowel grote- als kleinere projecten mogen uitvoeren. Benieuwd waar we deze eerdere projecten hebben uitgevoerd en wat bevindingen van andere klanten zijn? Kijk dan eens hier of lees meer op de referentiepagina.

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden naar een van onze services of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 026-3121701 of stuur een mailtje naar info@projectennederland.nl.

Wij zijn overigens ook specialist op het gebied van zonwering, gordijnen en schilderwerk. Voor informatie over één van deze services kunt u kijken op www.projectennederland.nl.

Zonlicht Door Bomen, Ondergesneeuwd Binnentuintje

Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?