Vloeren in Rotterdam

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloerenbedrijf in Rotterdam

Bent u op zoek naar een vloerenbedrijf in Rotterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Projectvloeren Nederland werkt overal, dus ook bij u! Onze adviseurs komen graag bij u langs in Rotterdam om een advies te geven of een offerte te maken. In de regio Rotterdam zijn we immers kind aan huis. Dit advies is altijd vrijblijvend en wij rekenen geen reiskosten. Met onze ‘verwen-service’ onderscheiden wij ons graag als vloerenbedrijf in Rotterdam. Dus ook bij u.

Verwennerij Wij doen alles, u doet niets. Bereken uw prijs Snel en simpel berekenen.

Projecten in Rotterdam

Wij hebben door de jaren heen een heleboel mooie opdrachten mogen uitvoeren. Van bijvoorbeeld een kantoor van; 20m² tot een opdracht van een hoge school van wel 20.000m². Als u benieuwd bent bij welke klanten in (de buurt van) Rotterdam wij ook vloeren hebben gelegd, neem dan hier een kijkje. Óf vraag het aan een van onze verkopers!

Onze producten.

Onze vloeren zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten uit de hele wereld. Omdat wij veel zaken doen met ze, zijn onze inkoopprijzen scherp wat automatisch betekent dat we een goede prijs aan u kunnen aanbieden. Onze producten zijn ingedeeld in harde en zachte vloeren.

Meer informatie

Rotterdam

Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?