Vloerenbedrijf in Rijswijk

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Natuur, Landschap, PanoramischNieuwe vloer in Rijswijk?

Heeft uw pand in Rijswijk dringend behoefte aan een nieuwe vloer of bent u gewoon eens benieuwd hoe uw vloeren erbij liggen? Projectvloeren Nederland komt graag eens vrijblijvend bij u langs. Projectvloeren Nederland is het vloerenbedrijf in de regio Rijswijk. Wij zijn werkzaam binnen de gehele zakelijke markt in Nederland. Bij Projectvloeren Nederland proberen we het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. We nemen u daarom zoveel mogelijk werk en zorgen uit handen. U kunt bij ons bijvoorbeeld snel een offerte aanvragen, zelf uw prijs berekenen en online een afspraak maken. Daarnaast komen wij gratis bij u langs voor een gratis inventarisatie, rapportage en budgettering van uw vloerkosten. U weet op die manier precies waar u aan toe bent. Bekijk hier eens het filmpje of bekijk al onze services.

Vloerencollectie

Bij Projectvloeren Nederland proberen we iedereen zo goed mogelijk in zijn/haar behoeften te voorzien. Wij werken daarom met een uitgebreide collectie aan vloeren. PVC vloeren, linoleum/marmoleum, gietvloeren, rubbervloeren of tapijtvloeren. Wij hebben het allemaal in ons assortiment. Daarnaast werken wij samen met verschillende gerenommeerde merken en fabrikanten. Desso, Tarkett, Forbo en nog vele anderen. Voor een overzicht van al onze merken en fabrikanten kijkt u hier.

Afgerond werk in Rijswijk

In de afgelopen jaren hebben wij binnen heel Nederland mooie projecten afgerond. Ook de regio Rijswijk is voor ons geen onbekend terrein. Scholen, zorginstellingen of winkelpanden, je kunt het zo gek niet bedenken of Projectvloeren Nederland heeft er een vloer gelegd. Bent u benieuwd waar en bij wie wij een vloer hebben gelegd? Kijk dan eens hier voor een overzicht. Of bekijk eens onze referenties om te zien wat andere klanten over Projectvloeren Nederland zeggen.

Contact

Bent u na het lezen van bovenstaande geïnteresseerd geraakt in een van onze diensten, of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via 026-3121701, mail ons op info@projectennederland.nl of plan zelf online een afspraak in.

Naast vloeren kunnen wij u ook helpen met nieuwe gordijnen, zonwering of schilderwerk. Geïnteresseerd in een van deze diensten? Ga naar www.projectennederland.nl voor meer informatie.

 


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?