PVC vloeren Rotterdam

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

PVC vloeren Rotterdam

Waar kan ik PVC vloeren (vinyl) krijgen in Rotterdam

Bij Projectvloeren Nederland kunt u een PVC vloer, ook wel vinyl genoemd vinden. Wij leggen veel vloeren in de regio van Rotterdam in de zakelijke markt.

Wat is een PVC vloer

Deze PVC vloer (vinyl) is een kunststof vloerbedekking met een harde slijtvaste toplaag.  Deze PVC vloer is erg geschikt voor de zakelijke markt. Denk hierbij aan vloeren voor scholen, zorginstellingen en bedrijven. Het is heel hygiënisch en goed schoon te houden. Ook het onderhouden van een PVC vloer is erg praktisch. Ook zijn ze vochtbestendig en duurzaam, dus voor veel doeleinden geschikt.  Verkrijgbaar in tegels, banen en een plakmotief. Er zijn veel verschillende dessins te verkrijgen. Denk aan houtdessins, steenstructuur, glas of metaal. De ondergrond voor een PVC vloer moet glad zijn. Wij leggen hiervoor dan een speciale ondervloer.

PVC vloeren van verschillende merken

Projectvloeren Nederland heeft PVC vloeren van de volgende gerenommeerde merken: Moduleo, Tfd, Tarkett Leoxx en Forbo. Wij bieden graag onze klanten in Rotterdam voordelige prijzen van vloeren aan.

PVC vloeren leggen in Rotterdam

Projecten Nederland is dé projectstoffeerder sinds 1984 voor heel zakelijk Nederland. Dit betekent dan ook meer dan 30 jaar vakmanschap. Door onze jarenlange ervaring in deze regio hebben wij veel PVC vloeren in Rotterdam mogen leggen. Wilt u weten waar wij allemaal gewerkt hebben in Rotterdam? Wij komen graag bij u langs om hier meer over te vertellen.

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen over onze producten, bijv. de PVC vloer, onze tikkie anders service of een vrijblijvende offerte ontvangen. Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 026-3121701. U kunt ons ook altijd mailen op info@projectennederland.nl. Wij komen ook graag naar Rotterdam om het mondeling toe te lichten.

pvc vinyl vloeren


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?