PVC vloeren Den Haag

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Op zoekt naar een PVC vloer (vinyl) in de regio Den Haag? Projectvloeren Nederland legt veel PVC vloeren in deze regio. We leggen vooral vloeren bij zakelijk Nederland. Denk hierbij aan bedrijven, winkels, ziekenhuizen, zorginstellingen en scholen.

Waarom een PVC vloer?

Een PVC vloer is erg geschikt voor zakelijk gebruik. Deze PVC vloer (vinyl) is een kunststof vloerbedekking met een harde slijtvaste toplaag.  Een praktische vloer en daardoor voor veel doeleinden geschikt. Daarnaast erg praktisch en goed schoon te houden.

Een PVC vloer moet een gladde ondergrond hebben, met een speciale ondervloer. Dit kan Projectvloeren Nederland bij jou in de regio Den Haag komen verzorgen. Ook is het mogelijk om bij ons een staal te ontvangen, zodat je goed weet welke vloer het beste bij u past. Verkrijgbaar in tegels, en banen in wel meer dan 1000 dessins.

In de collectie van Projectvloeren Nederland zitten diverse merken van PVC vloeren Moduleo, Tfd, Tarkett Leoxx en Forbo en nog veel meer. Wij kopen groots in en bieden daarom aantrekkelijke prijzen aan. Wil je een prijsindicatie van een PVC vloeren ontvangen? Neem dan eens een kijkje bij Bereken uw prijs. Met deze calculator kun je heel simpel en snel zelf jouw prijs berekenen.

PVC vloeren leggen in Den Haag

Wij hebben veel klanten in de regio Den Haag. Door de jaren heen hebben wij hier al veel mooie vloeren gelegd. Wil je meer weten over waar wij zoal gewerkt hebben in Den Haag? Laat het ons weten. Wij vertellen je graag meer over onze ervaringen.

Contact met Projectvloeren Nederland

Heb je liever persoonlijk contact met ons? Bel dan gerust naar onze binnendienst op telefoonnummer 026-3121701 of mail naar info@projectennederland.nl. Wij helpen je graag verder met informatie over producten, prijzen etc.

En wist je dat wij onder de naam Projecten Nederland als projectstoffeerder naast vloeren, ook gordijnen, zonwering en schilderwerk bij bedrijven, scholen en zorginstellingen verzorgen in de regio Den Haag? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op!

Contact opnemen

pvc vloeren Den Haag

 


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?