PVC vloeren Den Haag

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Alles voor de PVC vloer in regio Den Haag!

Ben je op zoek naar een PVC vloer (vinyl) voor jouw bedrijf in de regio Den Haag? Dan kunnen wij je bij Projectvloeren Nederland goed op weg helpen! Wij leggen namelijk veel PVC vloeren in de regio Den Haag, bij veel verschillende bedrijven. We leggen onze vloeren bij zakelijk Nederland en bij veel verschillende sectoren. Denk hierbij aan bedrijven, winkels, ziekenhuizen, zorginstellingen en scholen.

Waarom een PVC vloer?

Een PVC vloer is erg geschikt voor zakelijk gebruik. Deze PVC vloer (vinyl) is een kunststof vloerbedekking met een harde slijtvaste toplaag.  Een praktische vloer en daardoor voor veel doeleinden geschikt. Daarnaast erg praktisch en goed schoon te houden.

Een PVC vloer moet een gladde ondergrond hebben, met een speciale ondervloer. Dit kan Projectvloeren Nederland bij jou in de regio Den Haag verzorgen. Ook is het mogelijk om bij ons een staal te ontvangen, zodat je goed weet welke vloer het beste bij jou past. Verkrijgbaar in tegels, en banen in wel meer dan 1000 designs.

In de collectie van Projectvloeren Nederland zitten diverse merken van PVC vloeren zoals Moduleo, Tfd, Tarkett Leoxx en Forbo en nog veel meer. Wij kopen groots in en bieden daarom aantrekkelijke prijzen. Wil je een prijsindicatie van een PVC vloeren ontvangen? Neem dan eens een kijkje bij Bereken jouw prijs. Met deze calculator kun je heel simpel en snel zelf jouw prijs berekenen.

PVC vloeren leggen in Den Haag

Wij hebben veel klanten in de regio Den Haag. Door de jaren heen hebben wij hier al veel mooie vloeren gelegd. Wil je meer weten over waar wij zoal gewerkt hebben in Den Haag? Laat het ons weten. Wij vertellen je graag meer over onze ervaringen. Je kunt ook alvast kijken bij de referenties die wij van andere klanten al ontvangen hebben.

Vraag hier direct gemakkelijk en vrijblijvend je offerte aan

Contact met Projectvloeren Nederland

Heb je liever persoonlijk contact met ons? Bel dan gerust naar onze binnendienst op telefoonnummer 026-3121701 of mail naar info@projectennederland.nl. Wij helpen je graag verder met informatie over producten, prijzen etc.

En wist je dat wij onder de naam Projecten Nederland als projectstoffeerder naast vloeren, ook gordijnen, zonwering en schilderwerk bij bedrijven, scholen en zorginstellingen verzorgen in de regio Den Haag? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op!

Contact opnemen

 


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?