PVC vloeren Amsterdam

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Voor PVC vloeren in Amsterdam ben je bij Projectvloeren Nederland aan het juiste adres. Wij zijn dé vloerenlegger voor de zakelijke markt in heel Nederland. Al ruim 30 jaar leggen onze gespecialiseerde vakmannen PVC vloeren van topkwaliteit. Wij bedienen in Amsterdam voornamelijk scholen, zorginstellingen en bedrijven. Daarbij zorgen wij er te allen tijde voor dat jij zo min mogelijk hinder ondervind van het leggen van jouw nieuwe vloeren. Dit doen wij door ons 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar te stellen voor het leggen van jouw nieuwe vloer. Wij helpen u daarbij ook met het uitruimen en inruimen van jouw ruimtes.

Meer weten over Projectvloeren Nederland? Lees hier meer over wat Projectvloeren Nederland voor jou kan betekenen. Zo leveren wij ook gordijnen, zonwering of het nodige schilderwerk.

Waarom PVC vloeren voor jouw pand in Amsterdam?

PVC vloeren zijn om verschillende redenen uitermate geschikt voor jouw pand in Amsterdam. PVC vloeren hebben bijvoorbeeld een harde en slijtvaste toplaag. Daarnaast zijn pvc vloeren eenvoudig schoon te maken, duurzaam en vochtbestendig. De combinatie van deze eigenschappen maakt de PVC vloer een praktische en geschikte oplossing.

Collectie PVC vloeren Amsterdam

Bij Projectvloeren Nederland beschikken wij over een uitgebreide collectie PVC vloeren die geschikt zijn voor uw pand in Amsterdam.  Zo zijn PVC vloeren verkrijgbaar in tegels of ‘planken’.  U kunt hier bij kiezen uit meer dan 1000 verschillende dessins.

Bekijk hier ons uitgebreide aanbod PVC vloeren.

Wij komen ook met alle plezier bij jou langs om de verschillende vloeren te laten zien. Dit doen wij natuurlijk geheel vrijblijvend. Plan hier jouw afspraak met ons in.

Fabrikanten PVC vloeren

Wij kopen onze PVC vloeren in bij gerenommeerde fabrikanten als Tarkett, Moduleo & Forbo. Wij kopen grootschalig in waardoor wij ook jou een scherpte prijs kunnen bieden.

Wil jij een indicatie van de kosten voor een nieuwe vloer? Bereken jouw prijs via de vloerencalculator.

Afgeronde projecten in Amsterdam

In het verleden hebben wij verschillende PVC vloeren mogen leggen in Amsterdam. Wij kunnen jou hier meer over vertellen, maar het is natuurlijk veel leuker om zelf de ervaringen van onze klanten te lezen. Lees hier onze referenties. Ook kunt u contact met ons opnemen, wij vertellen jou dan graag meer over onze werkwijze.

Contact

Wil jij meer informatie ontvangen over onze (PVC) vloeren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag bij je langs met stalen, een offerte of een geheel vrijblijvend advies. Neem contact op via 026-3121701 of info@projectennederland.nl.

pvc vloeren in amsterdam

 


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?