PVC vloer Amersfoort

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Ben je op zoek naar een PVC Vloer in Amersfoort? 

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag als je op zoek bent naar een PVC vloer voor jouw bedrijf in Amersfoort. Wij leggen onze vloeren door heel Nederland en zijn dus ook vaak te vinden in Amersfoort. Wil je graag advies hebben over PVC-vloeren voor jouw bedrijfspand? Neem dan even contact met ons op. Wij komen graag bij je langs in Amersfoort om dit door te spreken. Je kunt ook alvast een offerte opvragen zodat je weet waar je aan toe bent:

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan

Een PVC vloer in Amersfoort voor mijn bedrijf – wat zijn de mogelijkheden?

Een PVC vloer heeft heel veel voordelen. Zo heeft de vloer een zeer lange levensduur, zijn deze in meer dan 1000 verschillende soorten en uitvoeren te verkrijgen én is het zelfs mogelijk om te kiezen voor een vloer een tegelformaat, visgraat, Hongaarse punt. Hieronder een impressie van PVC vloeren gelegd door Projectvloeren Nederland:

Uniek bij Projectvloeren Nederland is dat wij Looselay (losleg) PVC leveren. Looselay PVC is een oplossing voor veel uitdagingen. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan een vochtige ondervloer of een ondervloer met oneffenheden. Loose lay PVC vloeren worden met een zelfklevende lijm/tackifier geïnstalleerd. Deze kwalitatief hoogwaardige, stabiele en vormvaste tegels zijn ideaal voor projecten waar snelle installatie van belang is. Daarnaast is Loose Lay PVC geschikt voor hergebruik. Op die manier minimaliseer je de milieu-impact.

Het is ook handig om te weten welke vloertype voor jou de beste oplossing is. Daar hebben wij onze vloerkeuze monitor voor in het leven geroepen:

Welk vloertype is voor mij de beste oplossing?

Projectvloeren Nederland ondersteunt bij alle vragen

Projectvloeren Nederland is dé projectstoffeerder sinds 1984 voor heel zakelijk Nederland. Dit betekent dan ook meer dan 30 jaar vakmanschap. 34 vakmannen zijn dagelijks voor jou aan het werk. Echte vakmannen met een hart voor ambachtelijk werk en werken met hun hoofd en handen. Zij zijn VCA gecertificeerd en beschikken over de nodige vakdiploma’s. Daarnaast zijn zij vaak in huis opgeleid tot meestervloerenlegger. Plezier in het werk is hun grootste motivatie! De vakmannen worden aangestuurd door een projectmanager uit jouw regio! Zo zijn er korte lijnen en kan je snel schakelen.

KORTOM, PROJECTVLOEREN NEDERLAND:

  • Projectstoffeerder sinds 1984;
  • Meer dan 30 jaar ervaring en vakmanschap;
  • Goed opgeleide vakmensen;
  • Gepassioneerd en perfectionistisch;
  • Werken met enorm veel plezier;

Onze collectie vloeren

Onze collectie met harde en zachte vloeren is erg groot. Met onder andere linoleum/marmoleum, PVC, rubber, tapijt maar ook betonlookvloeren. Wij hebben diverse gerenommeerde merken in ons assortiment. Wil je alvast een kijkje nemen bij verschillende soorten vloeren? Daar hebben wij onze inspiratiepagina voor in het leven geroepen. Deze kun je hier bekijken.


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?