Vloeren in Putten

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloerenbedrijf in Putten

Wanneer u voor uw bedrijf, school, winkel of zorginstelling een vloerbedrijf in de regio van Putten zoekt, bent u bij Projectvloeren Nederland helemaal juist. Wij zijn is vloerenbedrijf voor zakelijk Nederland. Onze adviseurs zijn vaak in de regio van Putten en komen graag langs om advies te geven of om een offerte te maken. Wij rekenen geen reiskosten. Wij onderscheiden ons graag als vloerenbedrijf in Putten met onze Tikkie Anders service.

Onze producten

Ons collectie vloeren bestaat uit harde en zachte vloeren o.a. tapijt, rubber, marmoleum, pvc vloer (vinyl), linoleum (marmoleum), gietvloeren, betonlook vloeren en nog veel meer vloeren! Wij hebben bijna alle soorten en merken vloeren afkomstig van gerenommeerde fabrikanten uit de hele wereld.

Projecten in Putten

In de loop deze hebben wij diverse vloeren mogen leggen in Putten en omgeving. Van bijvoorbeeld een schoollokaal van; 60m² tot een opdracht van een aula van wel 600m². Als u benieuwd bent bij welke klanten in (de buurt van) Putten wij ook vloeren hebben gelegd, neem dan hier een kijkje. Óf vraag het aan een van onze verkopers!

Contact met het vloerenbedrijf van Putten

Wilt u meer informatie ontvangen over onze producten, onze service of iets anders. Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 026-3121701 of u kunt ons mailen op info@projectennederland.nl.

Ook projectstoffeerder Projecten Nederland

Als Projecten Nederland zijn wij ook werkzaam als projectstoffeerder. Wij leggen niet alleen vloeren in Putten, maar verzorgen ook graag uw gordijnen, zonwering of schilderwerk. Voor meer informatie kijk op https://www.projectennederland.nl/

Venster, Angel, Figuur, Beschermengel, Sculptuur

Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?