Projectvloeren Nederland – Duurzaam

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Gister heeft Projectvloeren Nederland als eerste ‘groene’ vloerenbedrijf haar duurzame doelstellingen verder aangescherpt. Onder begeleiding van DutchSpirit wil PVN koploper zijn op het gebied van duurzame vloerenleggers. Hiermee sluit PVN naadloos aan bij de leveranciers duurzame vloerbedekking als Desso, Interface en Tarkett.

Met enthousiasme werd ingegaan op onderwerpen als afvalscheiding, gebruik van minder mens- en milieubelastende lijmstoffen, recycling, transportmiddelen, inzet van duurzame vloerbedekking, de CO2 compensatie, het inzetten van mensen die moeilijk een plaats in de arbeidsmarkt kunnen vinden en natuurlijk duurzame werkkleding.

PVN kiest bewust voor bewust en eerlijk ondernemen met oog voor mens, dier en milieu. Er is nu een traject in gang gezet dat gebaseerd is op realistisch idealisme. Hiermee wordt bedoeld dat de idealen nagestreefd worden, maar dat de realiteit van alledag niet uit het oog verloren wordt. Waar mogelijk worden de doelstellingen zo snel mogelijk geïntegreerd in de dagelijkse werkzaamheden.

‘Wij willen op onze duurzame intenties een DutchSpirit keurmerk’ zegt directeur Jeroen Doornbosch van PVN. Een mooi compliment van een inspirerende bijeenkomst. Aansluitend lieten de directie en de vertegenwoordigers zich een schitterend duurzaam colbert aanmeten van DutchSpirit. Hiermee voegt PVN de daad bij het woord, de eerste concrete stap van een mooie dag!

Bekijk hier de website van DutchSpirit!


Geplaatst op 11 maart 2014