Projectstoffering Eindhoven

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Projectvloeren Nederland is gevestigd in Duiven. Dit wil echter niet zeggen dat wij uw projectstoffering in Eindhoven niet kunnen verzorgen. Wij zijn namelijk werkzaam binnen de gehele zakelijke markt in Nederland en dus ook in Eindhoven. Al een flink aantal jaren kunnen wij onszelf een top 10 vloerenbedrijf noemen. Wat veel mensen niet weten is dat wij ook zeer bedreven zijn in complete projectstofferingen. De projectstoffering in Eindhoven verzorgen wij onder de naam Projecten Nederland. Onder projectstoffering verstaan wij het leggen van nieuwe vloeren, ophangen van nieuwe gordijnen of aanbrengen van zonwering. Daarnaast draaien wij ook voor het nodige schilderwerk onze hand niet om! U leest hier wat wij nog meer doen en hoe wij te werk gaan. Wilt u direct een afspraak maken of een offerte aanvragen? Plan hier uw afspraak of vraag uw vrijblijvende offerte aan.

Projectstoffering zakelijke markt

Wij focussen ons binnen de projectstoffering op de zakelijke markt. Dat is nou eenmaal een keuze die wij gemaakt hebben. Binnen de zakelijke markt richten wij ons op de zorg, het onderwijs en het bedrijfsleven. Dus bent u op zoek naar een projectstoffeerder? Wij verzorgen graag één of meerdere ruimtes binnen uw pand.

Waar hebben wij eerder projectstoffering verzorgd? Bekijk hier onze referenties.

Producten

Voor het verzorgen van onze projectstoffering maken wij uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten. De producten die wij gebruiken kopen wij in bij fabrikanten waar wij nauw mee samen werken. Zo komen de vloeren die wij leggen in veel gevallen van grote fabrikanten als Interface, Tarkett-Desso of Forbo. De zonwering die wij aanbrengen wordt in veel gevallen geleverd door het welbekende Velux. De gordijnen zijn afkomstig van Artimo, van den Acker of ADO & Ploeg. En het schilderwerk? Voor het schilderwerk hebben wij onze eigen ervaren vakmannen. Doordat wij inkopen bij gerenommeerde fabrikanten bent u gegarandeerd van de beste producten. Bekijk onze vloeren, gordijnen en zonwering.

Projectstoffering in Eindhoven, maar dan anders!

Wanneer wij projectstoffering verzorgen proberen wij onze klanten tot in de puntjes te verwennen. Dit doen wij door middel van onze ‘tikkie anders service’. Wij bieden u net dat beetje gemak wat er voor zorgt dat u zo min mogelijk last heeft van onze werkzaamheden. Zo kunt u ons inzetten wanneer u wilt. Voor scholen werken wij bijvoorbeeld in de vakanties en voor bedrijven in het weekend. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week inzetbaar. Daarnaast ruimen wij uw ruimtes netjes uit en weer volledig in. Ook hier heeft u geen omkijken naar! Bekijk onze complete ‘tikkie anders service’.

Contact

Wilt u meer informatie over de projectstoffering die wij bij u in Eindhoven kunnen verzorgen? Stel uw vraag gerust via 026-3121701 of stuur een e-mail naar info@projectennederland.nl.


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?