Projectinrichting Utrecht

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Stel dat u op zoek bent naar een bedrijf die projectinrichting verzorgt in de regio Utrecht. U heeft in Projectvloeren Nederland uw partner gevonden. Wanneer uw (nieuwe) pand in Utrecht voorzien dient te worden van complete projectinrichting helpen wij u graag. Voor de gehele zakelijke markt in Nederland verzorgen wij complete projectstofferingen. Ook de regio Utrecht bestieren wij met enige regelmaat.

Als wij het bij Projectvloeren Nederland hebben over complete projectinrichting dan hebben wij het over het leggen van een nieuwe vloer, het aanbrengen van zonwering en/of nieuwe gordijnen en het verzorgen van het nodige schilderwerk. Alles is gereed voor de inrichting van uw pand. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Het zal voor u dan ook geen verrassing zijn dat wij onze producten inkopen bij gerenommeerde fabrikanten. Wij doen dit tegen aantrekkelijke prijzen, waardoor wij ook onze klanten een scherpe aanbieding kunnen doen. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat u iedere dag weer een prachtig pand betreedt. Hoe dat er ongeveer uit ziet? Bekijk hier onze referentie projecten.

Projectinrichting Zorg, bedrijfsleven & Onderwijs

In de regio Utrecht focussen wij ons op de zorg, het bedrijfsleven & het onderwijs. Veel instellingen of bedrijven denken bij complete projectinrichting aan een compleet pand. Niets is echter minder waar. Heeft u enkele specifieke ruimtes die u wilt opknappen? Wij verzorgen ze met even veel plezier. Wilt u slechts van één van onze diensten gebruik maken? Dat kan ook! Klik hier voor vloeren, zonwering, gordijnen of schilderwerk.

Projectinrichting: Gordijnen, vloeren, schilderwerk & zonwering

Zoals gezegd kopen wij onze producten in bij gerenommeerde fabrikanten. Wij kunnen op die manier de beste producten garanderen. Onze vloeren zijn bijvoorbeeld afkomstig van fabrikanten als Interface, Forbo & Tarkett-Desso. Zonwering is afkomstig van Velux en de gordijnen kopen wij in bij ADO, PLOEG, Artimo en van den Acker. Weten wat onze producten kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan en u weet binnen één dag wat uw projectinrichting in Utrecht gaat kosten.

Vloeren online bestellen

Speciaal voor onze vloeren hebben wij onlangs een webshop ingericht; www.deprojectvloer.nl. U kunt uw vloeren hier online bestellen. Binnen enkele dagen zijn uw vloeren beschikbaar. En desgewenst leggen wij de vloeren ook voor u!

Onze service

Wij proberen onszelf te onderscheiden door u nét dat beetje extra service te bieden dat u verdiend. Een ‘tikkie anders dan de rest’ noemen wij dat. Wij werken bijvoorbeeld 7 dagen in de week, 24 uur per dag. Maar net wanneer het u uit komt! Daarnaast ruimen wij u ruimtes uit en zetten alles netjes terug op de plek waar het hoort! U leest hier meer over onze tikkie anders service.

Contact

Wilt u meer weten over de projectinrichting in Utrecht? Neem dan contact op via 026-3121701 of stuur een e-mail naar info@projectennederland.nl.


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?