Projectgordijnen Nederland – Hét gordijnenbedrijf voor de zakelijke markt

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd
zorg
Meer informatie
onderwijs
Meer informatie
bedrijfsleven
Meer informatie

Projectvloeren Nederland – Hét vloerenbedrijf voor de zakelijke markt. Al 30 jaar lang leggen onze eigen vakmensen vloeren van topkwaliteit. Wij staan niet voor niets in de top 5 vloerenbedrijven van Nederland. Een echte vloerenspecialist! Met onze service zorgen wij er voor dat onze klanten bij ons terug blijven komen.

Omdat wij grootschalig inkopen bij hoog aangeschreven fabrikanten bieden wij u zeer scherpe prijzen. Door een goede inventarisatie weten we zeker welke werkzaamheden nodig zijn en heeft u geen (financiële) verrassingen achteraf.

Onze toegevoegde waarde gaat verder dan alléén een scherpe prijs.

  • Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar, 7 dagen per week. Hierdoor kunt u ongestoord doorwerken.
  • Desgewenst besparen we u een verhuizer door zelf uit- en in te ruimen
  • U geniet gegarandeerd jarenlang van uw vloer: wanneer wenselijk onderhouden wij uw vloer namelijk ook.Gemak voor de klant staat bij ons voorop: één telefoontje is genoeg en wij regelen de rest!

Projectvloeren Nederland – Hét vloerenbedrijf voor de zakelijke markt: tapijt, rubber, marmoleum, pvc vloer, linoleum en nog veel meer! Wij verkopen en leggen nagenoeg alle soorten vloeren.

icons-homepage
Meer informatie
2
Meer informatie
3
Meer informatie
4
Meer informatie
5
Meer informatie
6
Meer informatie


Projectvloeren Nederland - Hét vloerenbedrijf voor de zakelijke markt.Projectvloeren Nederland is dan ook één van de grotere spelers op de markt van professionele vloeren. Wij werken voor de zorg, het onderwijs, het bedrijfsleven en architecten. Zo leggen wij al jaren diverse soorten vloeren in kantoren, winkels, op scholen en bij zorginstellingen.

Zuidas-7688U heeft eindeloos veel keuze tussen type vloeren, merken en kleuren en onze adviseurs helpen u graag met deze keuze. Wij kunnen rechtstreeks inkopen bij alle gerenommeerde fabrikanten van vloeren. Door de grootschalige organisatie en de rechtstreeks relatie met deze fabrikanten zijn wij voordeliger dan uw lokale vloerenspecialist. Naast een goede prijs zorgen wij ook voor een kwaliteit die goed aansluit bij uw wensen. Uiteraard voldoen onze producten aan de strengste eisen die voor uw organisatie van belang zijn.

Onze ambachtsmensen leveren vakwerk

_MG_0071

Het leggen van een perfecte vloer is een vak. Onze ambachtsmensen zijn gespecialiseerd in het leggen van de beste professionele bedrijfsvloeren door heel Nederland. Daarom zijn we altijd snel ter plaatse. U hoeft nooit lang te wachten op uitvoering. Onze klanten zitten verspreid over heel Nederland, België en een deel van Duitsland. Van Amsterdam tot Maastricht en van Den Haag tot Antwerpen. Onze werktijden passen we aan bij wat u het beste uitkomt. Zo zijn we 7 dagen in de week inzetbaar en kunnen wij ons werk doen op het moment dat wij u niet storen op uw werkplek. Met onze eigen leg teams garanderen wij de kwaliteit voor tientallen jaren. Bij grotere projecten zetten wij desgewenst een projectleider in. Tegen een scherp tarief coördineert hij of zij het gehele project. Ook wanneer er meerdere partijen te gelijk over de vloer zijn. Zo maken we een planning, bepalen we de mogelijke fasering, zorgen we voor de aanlevering van producten en controleren we ook voortdurend de voortgang en kwaliteit. We organiseren tijdig overleg tussen alle betrokken partijen. Ideaal voor als u zelf geen tijd hebt. Of geen zin.

Fabrikanten & Ons assortiment vloeren

Onze vloeren zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten uit de hele wereld. Ook de Nederlandse merken zitten in onze top 10 meest verkochte vloeren. Wat dacht u van Desso uit Waalwijk, Forbo Krommenie, of Heuga Interface uit Scherpenzeel. Omdat wij veel zaken doen met deze dessoairmasterfabrikanten, zijn onze inkoopprijzen scherp wat automatisch betekent dat we u een goede prijs kunnen aanbieden. Onze producten zijn ingedeeld in harde en zachte vloeren. Met name vloerbedekking, tapijttegels en vloertegels zijn de laatste jaren weer sterk in opkomst. Makkelijk aan te brengen en te verwijderen. Ideaal bij een vlek of beschadiging. Ze kunnen voorzien worden van een unieke luchtzuiverende werking! Neem bijvoorbeeld de Desso Airmaster tapijttegel die fijnstof vasthoudt! Speciaal voor scholen en/of zorginstellingen dit projecttapijt.

MarmoleumpklDe harde vloer kan een linoleum of marmoleum vloer zijn. Of harde onderhoudsarme PVC vloeren met elke print die u maar wilt. Ook verkrijgbaar in tegels of stroken. Of heeft u liever een rubberen vloer of een kunststof vloer? De keuze bij Projectvloeren Nederland is enorm groot. U kunt ons altijd even bellen voor informatie van producten en prijzen of voor een vrijblijvende afspraak via ons telefoonnummer 026 312 17 01 of voor een gratis proefvloer.  Als u liever eerst zelf een richtprijs wilt berekenen, dan kan dit ook met de optie bereken uw prijs. Ook kunt u bij ons een offerte op maat aanvragen.

Wij verzorgen ook projectstoffering

We zijn trots op de kwaliteit van het werk dat we afleveren en de goede naam die we daarmee in de loop der jaren hebben opgebouwd. Naast dat wij een vloerenspecialist zijn met onze Projectvloeren verzorgen wij met Projecten Nederland graag ook de andere werkzaamheden. Projecten Nederland is één van de grotere spelers op de markt van projectstoffering. Onder de term van projectstoffering wordt verstaan het leveren en aanbrengen van project vloerbedekking, gordijnen, zonwering bij bedrijven en instellingen. Dus ook de installatie van gordijnen, zonwering en mogelijk ook het schilderwerk.


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?

U heeft eindeloos veel keuze tussen type gordijnen, merken en kleuren. Onze adviseurs helpen u graag. Wij kunnen rechtstreeks inkopen bij alle gerenommeerde fabrikanten van gordijnen. Door de grootschalige organisatie en rechtstreeks relatie met deze fabrikanten zijn wij voordeliger dan uw lokale gordijnenwinkel. Naast een goede prijs zorgen wij ook voor een kwaliteit die goed aansluit bij de wensen van het bedrijfsleven, het onderwijs en de zorg. Uiteraard voldoen onze producten aan de strengste eisen die voor uw organisatie van belang zijn.

Wij hebben nagenoeg alle soorten gordijnen: verduistering, in-between, vitrage, voile stoffen, paneelgordijnen, wave-gordijnen, vouwgordijnen, separatiegordijnen en uiteraard ook de bijbehorende rail- en ophangsystemen. We bieden gordijnen in breedste zin van het woord: gordijnstoffen en gordijnen in alle soorten en maten. Zo weten we altijd zeker dat we het gordijn kunnen bieden wat u voor ogen heeft.

Lees meer

Projectgordijnen Nederland – Hét gordijnenbedrijf voor de zakelijke markt:

Overgordijnen, vitrage, toneelgordijnen, vouwgordijnen, separatiegordijnen en gordijnrails! Wij verkopen en installeren nagenoeg alle soorten gordijnen.

Overgordijnen

Vitrage

Toneelgordijnen

Vouwgordijnen

Separatiegordijnen

Gordijnrails

 

pgnAssortiment

Wij hebben een groot assortiment van vlam vertragende stoffen. Deze zogenaamde FR-One stoffen worden gebruikt voor projecten zoals hotels, ziekenhuizen, kantoren, restaurants, bioscopen, theaters, scholen en andere publieke ruimtes en gebouwen. Wij hebben gordijnen voor het onderwijs, gordijnen voor de zorg en voor het bedrijfsleven. De stoffen zijn modieus en trendy, van basisconstructies tot de meest geraffineerde stijlen. Onze merken zijn o.a. De Ploeg, ADO, van den Acker, Kendix, Artelux, Artimo, Censi, The Collections, Eiffinger, Part4 en Vriesco.

 

vouwgordijnenOnze ambachtsmensen leveren vakwerk

Het ophangen en installeren van een gordijn is een vak. En onze ambachtsmensen zijn hierin gespecialiseerd. We werken voor bedrijven, op scholen en bij zorginstellingen en door heel Nederland en een deel van België en Duitsland. Projectgordijnen Nederland staat voor ambachtelijke, kwalitatief en esthetisch hoogwaardige gordijnstoffen welke in eigen beheer worden geconfectioneerd. Zo zijn de lijnen kort, is vakmanschap gewaarborgd en krijgt u kwaliteit voor uw ramen. Speciaal voor ziekenhuizen of zorginstellingen is er onze productgroep separatiegordijnen.

Wij werken met vakmensen die vast in dienst zijn of al jarenlang aan Projectgordijnen Nederland zijn verbonden. Ambachtsmensen die al jaren gordijnen installeren. Daarnaast hoeft u nooit lang te wachten op uitvoering.

 

separatie-300x223Werkwijze

Onze klanten zitten verspreid over heel Nederland en België. Van Amsterdam tot Maastricht en van Den Haag tot Antwerpen. Onze werktijden passen we aan bij wat u het beste uitkomt. Zo zijn we 7 dagen in de week inzetbaar en kunnen wij ons werk doen op een moment dat we u niet storen op uw werkplek. Met onze eigen teams garanderen wij de kwaliteit voor tientallen jaren. Onze projectleiders nemen alle zorgen uit handen en regelen dat het zo wordt als afgesproken. Onze verwenservice is al jaren een veelgevraagde dienst. Na de oplevering houden wij de vinger aan de pols en regelen dat u een passend onderhoud advies krijgt. Wilt u een snelofferte op officieel Projectvloeren Nederland papier. Vraag dan een snelofferte aan. Of wanneer u een stofstaal van één van onze producten wilt ontvangen.

 

cordonContact

U kunt ons altijd even bellen voor informatie over producten en prijzen of voor een vrijblijvende afspraak via ons telefoonnummer 026 312 17 01.

We zijn trots op de kwaliteit van het werk dat we afleveren en de goede naam die we daarmee in de loop der jaren hebben opgebouwd. Naast gordijnen verzorgen wij met Projecten Nederland complete projectstoffering. Dus ook de levering en installatie van de vloeren de zonwering en ook het bijkomende schilderwerk willen we graag voor u verzorgen.

Onze werkwijze

Keurmerken  

Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....

Een anderhalvemetervloer realiseren?

Bij onze leverancier Interface beschikken ze nu over kant- en klare inlays met  ‘pijlen’ om een zogenaamde anderhalvemetervloer te realiseren. Voor deze oplossingen maakt Interface gebruik van de Heuga727 , Heuga 725 en LVT. De inlays zijn vaak op voorraad en anders geldt er een levertijd van één week. De...