Project Bankrashof

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Bankrasstaete, stijlvol wonen op niveau

Bankrasstaete is met zijn hoogte van 70 meter een niet te missen “landmark” voor de gemeente Amstelveen. De luxe uitstraling en afwerking van de appartementen geeft het gebouw een bijzondere status. Alle appartementen zijn afgewerkt met hoogwaardige natuurlijke materialen. De keukens worden opgeleverd met Siemens apparatuur en de vloeren zijn voorzien van vloerverwarming.

RIJSTERBORGH VASTGOED B.V heeft ons gevraagd om u te ontzorgen op het gebied van het stofferen van uw toekomstige appartement in de Bankrasstaete.

Projectvloeren Nederland is gespecialiseerd in het inrichten van appartementen, studio’s maar ook hotelkamers. We richten een leefruimte compleet in, van vloerafwerking, raambekleding, zonwering en wandafwerking. Kortom; een aanspreekpunt voor uw volledige woningstoffering volgens de laatste trends en innovaties. Voor stijl en woonadvies, zie de groene knop onderaan de pagina.

Als basis hebben wij 3 stijlen en pakketprijzen die u direct bij ons kunt bestellen:

  1. Pakket Urban basics
  2. Pakket City Design
  3. Pakket Premium

De interieurpakketten zijn inclusief voorbereidingen, uitvoering en begeleiding en volledige installatie, u hoeft zelf niets te doen! Wij geven 5 jaar garantie.

Bekijk hier de uitwerking van de drie verschillende pakketten

Contactformulier Project Bankrassteate

Geef hier aan welk van de 3 pakketten uw voorkeur heeft
Vertel hier meer over uw aanvullende wensen bij het gekozen pakket

Voor meer informatie over de pakketten of een afspraak kunt u:

  • Bellen met Judith Stouten via: 06-53174435 of naar kantoor van Projectvloeren Nederland: 026-3121701
  • Mailen naar: info@projectennederland.nl

Ons team staat voor u klaar met advies en tips. Op locatie hebben wij een kantoor. Ook zijn op de 1e etage de diverse stijlen in appartement vorm te bekijken. Zo weet u wat u mag verwachten.

Projectvloeren Nederland B.V.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 08:00u tot 17:00u

Hoofdkantoor: Ratio 14, 6921 RW Duiven | Tel. 026-3121701

 


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?