Picture Perfect Print

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Gister heb ik een leuk gesprek gehad met Gerwin Poelman van M4Four. Hij wilde graag eens langskomen om een product te laten zien, waarvan hij zeker wist dat wij daarin geïnteresseerd zouden zijn: vloeren met een unieke print. Nou, hij had gelijk, want geïnteresseerd zijn we inmiddels zeker. 

In samenwerking met vloerenfabrikant Forbo, ook een van onze grote vrienden, kunnen ze vloeren bedrukken. Niet zomaar een print óp de vloer, maar elke denkbare afbeelding wordt ín de vloer geprint. Zo kan de vloer zeker zo’n 20 jaar mee, zonder dat de print beschadigd raakt. De vloer die ze hiervoor gebruiken is de Forbo Eternal, bekend om zijn 0,7mm dikke slijtlaag en brede toepasbaarheid. Dat toverde een glimlach op mijn gezicht! Duurzame vloeren die helemaal naar eigen smaak/wens te ontwerpen zijn. Geweldig toch! Daarbij zijn deze vloeren al leverbaar vanaf 25m², dus het is voor vrijwel iedereen aantrekkelijk.

Na het praatje van Gerwin, was ik uiteraard ontzettend benieuwd hoe zo’n vloer er nou in de praktijk uit zou zien. Hij pakte gelijk zijn tablet die vol stond met prachtige afbeeldingen van eerdere projecten. Ik beschouwde mijzelf als creatief, maar als ik zie wat de grafische ontwerpers van M4Four creëren… Ik voelde me weer even als een kind van drie, die nog poppetjes met hark-armen en klompvoeten tekende.

Daarbij maken ze ook nog muur-prints die qua kleur en/of afbeelding naadloos aansluiten op de vloeren. Hij liet me een voorbeeld zien van de voetbalclub FC Groningen, bij wie ze de vloer, maar ook de print op de muur hebben ontworpen. Hij noemde het hun showroom en wat mij betreft is het een prachtige showroom, zeker het bekijken waard. (Je schijnt van dichtbij zelfs de noppen te kunnen zien in het gras).

Ik kan natuurlijk nog veel meer vertellen, maar een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden. Mocht u nog meer afbeeldingen willen zien, laat het ons dan zeker even weten. Heeft u zelf een idee of zou u willen weten wat uw mogelijkheden zijn, neem dan ook zeker contact met ons op.

Bel: 026 – 31 21 701 of mail naar: info@projectvloerennederland.nl

 

 


Geplaatst op 8 mei 2014