Vloeren in Overbetuwe

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloerenbedrijf in Overbetuwe

U zoekt een vloerenbedrijf in de regio van Overbetuwe? Projectvloeren Nederland komt veel en graag in deze regio van Overbetuwe. Onze mensen komen graag langs om u te adviseren over de juiste vloer. Dit advies is altijd vrijblijvend en wij rekenen hiervoor geen reiskosten. Met onze Tikkie Anders Service’ onderscheiden wij ons graag als vloerenbedrijf in Overbetuwe.

De vloeren van Projectvloeren Nederland

Projectvloeren Nederland is hét vloerenbedrijf voor zakelijk Nederland. Ons assortiment vloeren vloeren bestaat uit: tapijt, rubber, marmoleum, pvc vloer (vinyl), linoleum (marmoleum), gietvloeren, betonlook vloeren en nog veel meer! In ons collectie vloeren zitten bijna alle soorten en merken vloeren. Allemaal afkomstig van gerenommeerde fabrikanten uit de hele wereld. De vloeren in onze collectie zijn ingedeeld in harde én zachte vloeren.

Afgeronde vloerprojecten in Overbetuwe

Wij hebben door de jaren heen een veel vloerprojecten in Overbetuwe mogen afronden. Van grote tot kleinere projecten vloeren. Wilt u meer lezen over waar wij vloeren gelegd hebben kijk dan eens hier. Óok kunt u het ons binnen- of buitendienst vragen. Zij vertellen u er graag meer over!

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen over onze producten, onze service of iets anders. Neem dan gerust contact met ons op. Wij van de verkoop binnendienst zijn bereikbaar op telefoonnummer 026-3121701. U kunt ons ook altijd mailen op info@projectennederland.nl. Wij helpen u graag verder en maken er graag werk van.

Projecten Nederland, de projectstoffeerder

Onder de naam Projecten Nederland zijn wij werkzaam als projectstoffeerder van Nederland. Want naast vloeren leggen in Overbetuwe, verzorgen wij ook graag uw gordijnen, zonwering of schilderwerk. Voor meer informatie hierover kijk op www.projectennederland.nl

Platteland, Nederland, Betuwe, Landschap

 

 


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?