Vloerenbedrijf in Oss

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

 

Voor u bedrijf, zorginstelling of school in de regio van Oss zoekt u een nieuwe vloer. Projectvloeren Nederland legt vloeren in de regio Oss bij zakelijk gebruikers.

Wij komen graag bij u langs in Oss om advies te geven of een vrijblijvende offerte te maken. In de regio Oss komen wij veel, en zijn wij kind aan huis.

Projecten in Oss

Veel klanten uit de regio Oss gingen u voor. Van kantoren, tot grote scholen tot zorginstellingen. Voor meer informatie over onze bestaande klanten kijk dan hier of vraag meer informatie hierover aan onze mensen!

Onze producten en merken vloeren

Vloeren zijn er in harde en zachte vloeren. Ons assortiment vloeren bestaat uit tapijt, rubber, marmoleum, pvc vloer (vinyl), linoleum (marmoleum), gietvloeren,betonlook vloeren en nog veel meer! Wij verkopen en leggen bijna al deze vloeren. Daarnaast hebben wij een aantal gerenommeerde merken in ons assortiment. Alle leveranciers die service, innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Net als wij!

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen over onze vloeren, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 026-3121701. Of mail ons op info@projectennederland.nl.

Projectstoffering Projecten Nederland

Naast vloeren leggen in Oss, komen wij ook graag uw gordijnen en zonwering verzorgen. Of heeft u nog een goede schilder nodig? Onze de naam Projecten Nederland verzorgen wij vloeren, gordijnen, zonwering en schilderwerk. Voor meer informatie hierover kijk op www.projectennederland.nl

Sunrise, Koeien, Ossen, Boom, Ochtend

 


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?