Vloeren in Oosterbeek

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Nieuwe vloer in Oosterbeek

Een nieuwe vloer ? Voor uw school, zorginstelling of bedrijf in de regio van Oosterbeek. Dat is mogelijk bij ons, Projectvloeren Nederland. We leggen vloeren bij heel zakelijk Nederland en zeker in Oosterbeek. We zijn specialist in het leggen van (nieuwe) vloeren. Wij komen graag naar Oosterbeek voor een passend en vrijblijvend vloerenadvies. Wij rekenen ook geen reiskosten.

Projecten in Oosterbeek

Door de jaren hebben wij al heel wat mooie projecten mogen afronden in Oosterbeek. Van winkelvloeren, vloeren in de zorg en kantoorvloeren. Van grote tot kleinere projecten. Wilt u weten waar wij o.a. vloeren gelegd hebben kijk dan hier. Óf vraag het één van onze mensen.

Onze collectie vloeren

Wij hebben een ruim assortiment vloeren in de collectie. Allemaal van gerenommeerde fabrikanten uit de hele wereld. Wij kunnen onze collectie vloeren tegen scherpe prijzen aanbieden. Onze producten zijn ingedeeld in harde en zachte vloeren. Wij hebben tapijt, rubber, marmoleum, pvc vloer, linoleum en nog veel meer! Projectvloeren Nederland verkoopt en legt nagenoeg alle soorten vloeren.

Contact met de vloerenspecialist van Oosterbeek

Heeft u n.a.v. deze informatie vragen over onze collectie vloeren, onze service, prijzen of iets anders. Dan kunt u ons altijd even bellen of mailen op telefoonnummer 026-3121701 of mailen via info@projectennederland.nl. Wij helpen u graag verder en maken er graag werk van.

Projecten Nederland

Wist u dat wij naast vloeren in de regio van Oosterbeek ook uw schilderwerk, zonwering en gordijnen kunnen verzorgen. De projectstoffeerder van de regio. Projecten Nederland, uw specialist voor bedrijfsleven, onderwijs en overheid!

Nachtopname, Arnhem, Rijn, Kade, Water

Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?