Stoelpootbescherming

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Stoelpootbescherming

Voorkom krasschade aan uw vloer en kies voor de juiste stoelpootbescherming!

  • Voorkomt krasschade aan uw vloer;
  • Voor elk type poot is er de juiste stoelpootbescherming;
  • Duurzaam en geluiddempend product.

Projectvloeren Nederland heeft een uniek product in haar assortiment ontwikkeld met de specialisten van Scratch No More. U heeft net een nieuwe vloer waar u blij mee bent. Denkt u dan wel aan de juiste bescherming onder stoel- en tafelpoten? Vooral bij ouder meubilair, maar ook nieuw, wordt vaak verzuimd om de juiste bescherming te monteren en alleen een viltje voldoet niet. Een PVC-dop die vaak standaard onder een tafel of stoel zit is funest voor bijvoorbeeld een harde vloer. Wij zien vaak dat vloeren snel beschadigen na installatie en soms onherstelbaar.

Voorkomen is dus beter dan genezen. Voor bijna elk type poot is er de juiste stoelpootbescherming leverbaar.

Projectvloeren Nederland heeft de enige werkende bescherming hiervoor. Scratchnomore is een product dat bewezen met kop en schouders boven alle andere stoel- en tafelpoot beschermers uitsteekt. De kosten vallen erg mee: een stoel met 4 poten kost (exclusief montage) bijvoorbeeld maar € 7,20. Daarmee bent u zeker 5 jaar verzekerd van de juiste bescherming.

Neem contact op voor meer informatie.

Contact opnemen


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?