Stoelpootbescherming

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service

Stoelpootbescherming

+ voorkomt krasschade aan uw vloer

+ voor elke type poot is er de juiste stoelpootbescherming

+ duurzaam en geluiddempend product

 

Voorkom krasschade aan uw vloer en kies voor de juiste stoelpootbescherming!

Projectvloeren Nederland heeft een uniek product in haar assortiment ontwikkeld met de specialisten van Scratch No More. U heeft net een nieuwe vloer waar u blij mee bent. Denkt u dan wel aan de juiste bescherming onder stoel- en tafelpoten? Vooral bij ouder meubilair, maar ook nieuw, wordt vaak verzuimd om de juiste bescherming te monteren en alleen een viltje voldoet niet. Een PVC-dop die vaak standaard onder een tafel of stoel zit is funest voor bijvoorbeeld een harde vloer. Wij zien vaak dat vloeren snel beschadigen na installatie en soms onherstelbaar.

Voorkomen is dus beter dan genezen. Voor bijna elk type poot is er de juiste bescherming leverbaar.

Projectvloeren Nederland heeft de enige werkende bescherming hiervoor. Scratchnomore is een product dat bewezen met kop en schouders boven alle andere stoel- en tafelpoot beschermers uitsteekt. De kosten vallen erg mee: een stoel met 4 poten kost (exclusief montage) bijvoorbeeld maar € 7,20. Daarmee bent u zeker 5 jaar verzekerd van de juiste bescherming. 

Neem contact op voor meer informatie. 


Blog Bekijk alles

HO HO HO HO..TEL

Beetje flauw Doornbosch, maar goed; eh. Wat ben ik weer trots op ons team van Projecten Nederland. Zij hebben de eerste hotelkamers opgeleverd bij het Holiday INN Hotel. Generation 5, zoals dat zo mooi heet. De laatste standaard in Luxury Hospitality market (hij ken ook Engels heur pff). Het...


Hoe gaan wij te werk?

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op