Vakmanschap

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Projecten Nederland is dé projectstoffeerder sinds 1984 voor heel zakelijk Nederland. Dit betekent dan ook meer dan 30 jaar vakmanschap. 34 vakmannen zijn dagelijks voor u aan het werk. Echte vakmannen met een hart voor ambachtelijk werk en werken met hun hoofd en handen. Zij zijn VCA gecertificeerd en beschikken over de nodige vakdiploma’s. Daarnaast zijn zij vaak in huis opgeleid tot meestervloerenlegger. Plezier in het werk is hun grootste motivatie! De vakmannen worden aangestuurd door een projectmanager uit uw regio! Zo zijn er korte lijnen en kunt u snel schakelen.

Onze vakmannen zijn flexibel in te zetten vanuit het hele land. Vooraf maken zij een installatieplan, waarbij zij ervoor zorgen dat er zo min mogelijk afval is. Het snijafval, het restafval  en eventuele oudere vloeren worden meegenomen voor recycling en hergebruik.

Dit doen we allemaal met maar één doel voor ogen: een perfect eindresultaat dat wordt beloond met een tevreden lach. En dat geldt ook voor onze adviseurs. Met hun jarenlange ervaring hebben ze zicht op alle belangrijke aspecten die bijdragen tot de beste en meest relevante oplossing. Van technische zaken, zoals poolstructuur, slijtvastheid, krasbestendigheid en akoestiek tot cosmetische afwegingen, zoals kleurgebruik en materiaalkeuze. Daarbij zullen ze altijd rekening houden met toekomstige onderhoudskosten en speelt duurzaamheid een steeds prominentere rol.

Kortom, Projectvloeren Nederland:

  • Projectstoffeerder sinds 1984;
  • Meer dan 30 jaar ervaring en vakmanschap;
  • Goed opgeleide vakmensen;
  • Gepassioneerd en perfectionistisch;
  • Werken met enorm veel plezier.

Bekijk hieronder enkele foto’s van onze mannen aan het werk!

 
 
 
Ratio 14
6921 RW Duiven
Tel. 026-312 17 01
info@projectennederland.nl

Neem contact met ons op