An other one bites the dust……

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Tja, de mannen van Queen moesten eens weten in welke context hun lyrics soms gebruikt worden. In ons geval gaat het over fijnstof. In en op vloeren. Een controversieel onderwerp in ons wereldje want de een predikt; neem een harde vloer, dat is toch zo hygiënisch en de ander claimt dat je een zachte vloer moet nemen want daar blijft de stof in zitten. Aangezien wij niet alle wijsheid in pacht hebben maar deze scribent wel een CARA issue heeft, is het onderwerp allergie en stof bij ons op de zaak altijd weer voer voor mooie discussies aan de lunchtafel.

Wij willen u dan ook beslist niet de laatste ontwikkelingen op dit gebied onthouden. Neem de de tapijttegel Desso airmaster, een revolutionair product waarmee Desso beslist (CARA) punten scoort.

AirMaster® is een goed voorbeeld van een innovatieve oplossing die design en functionaliteit naar een hoger plan brengt. Het biedt een voortreffelijke vloeroplossing die de binnenluchtkwaliteit aanzienlijk verbetert. Met AirMaster® kun je vertrouwen op de bewezen oplossing die het schadelijk fijnstof uit de lucht opneemt en vasthoudt. Op die manier draagt AirMaster® bij aan betere werk- en leefomstandigheden in kantoren, scholen, zorgcentra en andere zakelijke omgevingen.

Deze Desso Airmaster, waarbij de fijnstofconcentratie in de binnenlucht vier keer effectiever wordt verminderd dan bij gewoon tapijt en acht keer effectiever dan bij een harde vloer, beweren ze dan bij Desso. En wij hebben er wel vertrouwen in. Je moet je tapijt dan wel met een borstel stofzuiger zuigen, anders blijft de (fijne) stof net zo hard liggen…..


Geplaatst op 28 juli 2014