Vloeren in Nijmegen

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

U zoekt een vloerenbedrijf in Nijmegen?

Dan bent u bij ons juist. Wij van Projectvloeren Nederland werken in de regio van Nijmegen.

Onze buitendienst medewerkers komen graag langs voor een vrijblijvend advies. Ook kunnen wij een een offerte voor umaken.  Met onze ‘Tikkie Anders Service’ doen wij het net een beetje anders. Wij ontzorgen u graag.

Onze producten

Wij hebben vloeren in de collectie die afkomstig zijn van gerenommeerde fabrikanten uit de hele wereld. Wij kopen groot in en zijn onze inkoopprijzen scherp. Dit betekent dat wij u een goede prijs kunnen aanbieden. Onze producten zijn ingedeeld in harde en zachte vloeren.  Wij verkopen en leggen nagenoeg alle soorten vloeren: tapijt, rubber, marmoleum, pvc vloer, linoleum etc..

Kijk hier voor ons uitgebreide assortiment.

Klanten in de regio van Nijmegen

Wij hebben diverse opdrachten in de regio van Nijmegen gedaan. Bijvoorbeeld een entreehal van; 20m² tot opdrachten bij grote scholengemeenschappen. Bekijk hier onze referenties.

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 026-3121701. U kunt ons ook altijd mailen op info@projectennederland.nl. Wij helpen u graag verder.

Waaggbebouw, Nijmegen, Gebouw, Nederland

 


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?