Vloerenbedrijf in Nieuwegein

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloerenbedrijf in Nieuwegein

Op zoek naar een vloerenbedrijf in de regio Nieuwegein? Projectvloeren Nederland is de vloerenspecialist voor de gehele zakelijke markt in Nederland. Op deze zakelijke markt proberen wij ons te onderscheiden van anderen door het op onze eigen manier aan te pakken. Wij zorgen er namelijk voor dat je geen enkel omkijken meer hebt naar alle rompslomp. U kunt bij ons gemakkelijk online een afspraak inplannen of informatie aanvragen. Daarnaast komen we graag eens langs in Nieuwegein voor een gratis inventarisatie van uw vloeren en passend advies. Wij brengen hiervoor uiteraard geen reiskosten in rekening. Benieuwd wat we u nog meer kunnen bieden? Bekijk hier al onze services en wij helpen u graag verder.

Assortiment

Wij werken bij Projectvloeren Nederland met een uitgebreid assortiment aan vloeren. Tapijt vloeren, rubber vloeren, gietvloeren, PVC vloeren, marmoleum of linoleum. Wij hebben het allemaal in ons assortiment. Iedere school, zorginstelling of winkelpand vraagt weer een andere aanpak en is geschikter voor een bepaald soort vloer. Met ons uitgebreide assortiment vloeren willen wij bereiken dat we altijd en overal een gepaste oplossing kunnen bieden. Omdat wij werken met bekende merken en deze grootschalig inkopen, ben u bij Projectvloeren Nederland gegarandeerd van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Bekijk hier een overzicht van onze merken.

Projecten in Nieuwegein

Wij hebben al verschillende projecten in de regio Nieuwegein mogen uitvoeren. Wij vinden het dan ook prettig om in Nieuwegein te werken. Van grote kantoorpanden tot kleinere winkelruimtes. Projectvloeren Nederland komt graag bij u langs voor het leggen van een nieuwe vloer. Voor een overzicht van alle afgeronde projecten in de regio Nieuwegein kijkt u hier. Bekijk onze referentiepagina om te lezen wat ervaringen van andere klanten met Projectvloeren Nederland zijn.

Contact met Projectvloeren Nederland

Heeft u verder nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen over een van onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 026-3121701. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@projectennederland.nl.

Gordijnen, zonwering of schilderwerk

Wij kunnen u naast vloeren ook helpen bij het plaatsen van nieuwe gordijnen of zonwering. Ook het geven van een likje verf aan uw pand doen wij graag. Voor meer informatie over één van deze diensten kunt u kijken op www.projectennederland.nl.

 


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?