Vloeren in Meppel

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloerenbedrijf in Meppel

Voor uw bedrijf, zorginstelling of school zoekt een nieuwe vloer. Projectvloeren Nederland is het vloerenbedrijf dat bij u in Meppel en omgeving een nieuwe vloer kan komen leggen. Wij komen dan ook graag naar Meppel voor een vrijblijvend advies of brengen een offerte uit.

Onze collectie vloeren.

Onze collectie scherp geprijsde vloeren zijn van bekende fabrikanten uit de hele wereld. In de collectie hebben wij de volgende vloeren: tapijt, rubber, marmoleum, pvc vloer, linoleum en nog meer vloeren! Eigenlijk nagenoeg alle soorten vloeren hebben wij. Ook in ons assortiment laminaat, hout, betonlook vloeren, intelligente vloeren, inloopmatten, stoelpootbescherming en bulletin prikboard. Met onze optie bereken zelf uw prijs, kunt u snel uitrekenen wat het ongeveer voor u ruimte gaat kosten.

Afgeronde projecten vloeren in Meppel

Wij hebben al veel projecten in de regio van Meppel mogen afgerond. Diverse vloeren bij kantoren, scholen en zorginstellingen hebben wij gelegd. Bent u benieuwd bij wie wij in (de buurt van) Meppel een vloer hebben gelegd, kijk dan even hier. Ook kan u dit navragen bij onze binnen- of buitendienst. Zij vertellen u er graag meer over.

Contact met Projectvloeren Nederland

Wanneer u meer informatie wilt ontvangen over onze collectie vloeren of over onze Tikkie Anders service kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 026-3121701. Of u kunt ons ook mailen op info@projectennederland.nl.

Projecten Nederland

Projecten Nederland is uw stoffeerspecialist voor het bedrijfsleven, onderwijs en overheid! Wij zijn de projectstoffeerder van Nederland. Naast vloeren kunt u ook bij ons terecht voor zonwering, gordijnen en schilderwerk. Kijk op www.projectennederland.nl voor meer informatie.

Haven, Kerk, Landschap, Kleuren, Toren

Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?