Linoleumvloer

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

linoleumvloerEen Linoleumvloer (marmoleum) is een duurzame vloer die bestaat uit natuurproducten. Het materiaal van de vloer is samengesteld uit hernieuwbare grondstoffen, zoals houtmeel, lijnolie, jute, kalksteen en hars. De vloer is na gebruik biologisch afbreekbaar en daarom milieuvriendelijk.

Linoleumvloeren hebben een levensduur van meer dan vijftien jaar en worden vaak ingezet voor ruimtes die intensief gebruikt worden. Een linoleumvloer is bestand tegen langdurig gebruik van zware meubelen of stoelen. Daarnaast zijn de vloeren ook zeer hygiënisch. Het materiaal dat gebruikt wordt heeft namelijk bacteriostatische eigenschappen, waardoor micro-organismen zich er niet op kunnen blijven ontwikkelen. Het is niet voor niets dat de vloeren vaak ingezet worden binnen scholen en ziekenhuizen. Wil je meer weten over de vloeren die wij bij onze klanten heeft gelegd?

Referenties

Mogelijkheden linoleumvloer

Projectvloeren Nederland biedt linoleumvloeren aan in eindeloos veel kleuren. Wij kunnen de vloer leveren als tegels, clickpanelen en in banen van 2 meter. Wat dacht je bijvoorbeeld van witte linoleum vloeren met een houtstructuur? Of een linoleumvloer met betonlook? De mogelijkheden zijn eindeloos. De vloeren zijn kleurvast en verbleken weinig tot niet in de loop der jaren. Hieronder sommen wij de eigenschappen van linoleumvloeren nog eens voor je op:

  • De vloer bestaat uit natuurproducten en is erg duurzaam;
  • Linoleum heeft een levensduur van meer dan vijftien jaar;
  • De vloeren zijn zeer gemakkelijk schoon te houden en erg hygiënisch;
  • Linoleum is in veel verschillende kleuren en vormen leverbaar.

Wat is het verschil tussen linoleum en marmoleum?

Projectvloeren Nederland kan heel kort zijn over het verschil tussen linoleum en marmoleum. Er is namelijk geen verschil. Marmoleum is linoleum. Marmoleum is een merknaam voor linoleum van de fabrikant Forbo. Forbo is opgericht in 1928 door drie linoleumfabrikanten en telt inmiddels bijna 6000 werknemers verdeeld over 33 landen. Naast Forbo werken wij ook samen met Tarkett en Armstrong. Wil je meer weten over onze merken? Bekijk dan hier het overzicht van onze merken.

Meer weten over onze vloeren?

Wil je meer informatie ontvangen over onze vloeren? Neem dan contact met ons op via 026-3121701 of info@projectennederland.nl. Naast vloeren verzorgen wij ook gordijnen, schilderwerk en zonwering. Wil je meer weten over één van onze andere diensten? We helpen je graag. Een van onze adviseurs voorziet je graag van advies.

Contact opnemen


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?