Linoleumvloer

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

linoleumvloerEen Linoleumvloer (marmoleum) is een duurzame vloer die bestaat uit natuurproducten. Het materiaal van de vloer is samengesteld uit hernieuwbare grondstoffen, zoals houtmeel, lijnolie, jute, kalksteen en hars. De vloer is na gebruik biologisch afbreekbaar en daarom milieuvriendelijk.

Linoleumvloeren hebben een levensduur van meer dan vijftien jaar en worden vaak ingezet voor ruimtes die intensief gebruikt worden. Een linoleumvloer is bestand tegen langdurig gebruik van zware meubelen of stoelen. Daarnaast zijn de vloeren ook zeer hygiënisch. Het materiaal dat gebruikt wordt heeft namelijk bacteriostatische eigenschappen, waardoor micro-organismen zich er niet op kunnen blijven ontwikkelen. Het is niet voor niets dat de vloeren vaak ingezet worden binnen scholen en ziekenhuizen. Wil je meer weten over de vloeren die wij bij onze klanten heeft gelegd?

Referenties

Mogelijkheden linoleumvloer

Projectvloeren Nederland biedt linoleumvloeren aan in eindeloos veel kleuren. Wij kunnen de vloer leveren als tegels, clickpanelen en in banen van 2 meter. Wat dacht je bijvoorbeeld van witte linoleum vloeren met een houtstructuur? Of een linoleumvloer met betonlook? De mogelijkheden zijn eindeloos. De vloeren zijn kleurvast en verbleken weinig tot niet in de loop der jaren. Hieronder sommen wij de eigenschappen van linoleumvloeren nog eens voor je op:

  • De vloer bestaat uit natuurproducten en is erg duurzaam;
  • Linoleum heeft een levensduur van meer dan vijftien jaar;
  • De vloeren zijn zeer gemakkelijk schoon te houden en erg hygiënisch;
  • Linoleum is in veel verschillende kleuren en vormen leverbaar.

Wat is het verschil tussen linoleum en marmoleum?

Projectvloeren Nederland kan heel kort zijn over het verschil tussen linoleum en marmoleum. Er is namelijk geen verschil. Marmoleum is linoleum. Marmoleum is een merknaam voor linoleum van de fabrikant Forbo. Forbo is opgericht in 1928 door drie linoleumfabrikanten en telt inmiddels bijna 6000 werknemers verdeeld over 33 landen. Naast Forbo werken wij ook samen met Tarkett en Armstrong. Wil je meer weten over onze merken? Bekijk dan hier het overzicht van onze merken.

Meer weten over onze vloeren?

Wil je meer informatie ontvangen over onze vloeren? Neem dan contact met ons op via 026-3121701 of info@projectennederland.nl. Naast vloeren verzorgen wij ook gordijnen, schilderwerk en zonwering. Wil je meer weten over één van onze andere diensten? We helpen je graag. Een van onze adviseurs voorziet je graag van advies.

Contact opnemen


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?