Vloeren in Lingewaard

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Vloerenbedrijf in Lingewaard

Voor uw bedrijf, zorginstelling of school zoekt een mooie nieuwe vloer. U zoekt dus een vloerenspecialist bij u in de buurt van Lingewaard. Projectvloeren Nederland is dat! Wij zijn gevestigd in Duiven en zijn de specialist voor het bedrijfsleven, onderwijs en de overheid! We komen graag langs in de Lingewaard voor een passend advies.

Ons assortiment vloeren

Onze assortiment vloeren is ingedeeld in harde en zachte vloeren. Wij hebben diverse gerenommeerde merken in het assortiment. Wij leggen o.a. tapijt, rubber, marmoleum, pvc, linoleum, laminaat, hout en betonlook vloeren. Daarnaast hebben wij ook intelligente vloeren, inloopmatten, stoelpootbescherming en bulletin prikboard. Wij leggen eigenlijk alle soorten vloeren.

Projecten in Lingewaard

Wilt u weten bij wie wij nog meer vloeren hebben gelegd in Lingewaard en omgeving, neem dan hier een kijkje. Óf vraag informatie over onze projecten aan onze buitendienst of binnendienst medewerkers! Ze vertellen u er graag meer over.

Contact met Projectvloeren Nederland

Wilt u contact met Projectvloeren Nederland hebben, bel ons op telefoonnummer 026-3121701. Of u kunt ons ook mailen op info@projectennederland.nl. Wij helpen u graag verder met uw vragen over onze vloeren, service of overige vragen.

Projecten Nederland, de projectstoffeerder van Nederland

Heeft u naast vloeren, ook zonwering, gordijnen of schilderwerk nodig voor uw bedrijf, school of zorginstelling dan bent u bij Projecten Nederland ook aan het juiste adres. Dit verzorgen wij ook voor heel zakelijk Nederland, dus ook bij u in de Lingewaard. Kijk op www.projectennederland.nl

De Linge, Rivier, Kano, Natuur, Nederland, Boot

 


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?