Vloerenbedrijf in Lelystad

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

lelystad

Vloeren specialist in Lelystad

U bent op zoek naar een specialist op het gebied van vloeren in de regio Lelystad. Bij Projectvloeren Nederland bent u juist. Wij zijn specialist in vloeren voor de zakelijke markt in heel Nederland. In Lelystad werken wij dan ook graag. We komen met alle plezier een keer bij u langs en maken een inventarisatie van uw vloeren en geven advies op maat. Het advies dat wij geven is geheel vrijblijvend. Met onze ‘tikkie anders service’ onderscheiden wij ons op de zakelijke markt. Vraag bij ons een proef staal aan of bereken snel uw prijs.

Onze vloeren

Wij maken onderscheid tussen de zogenaamde ´harde’ en ‘zachte’ vloeren. Ons assortiment bestaat onder andere uit rubber vloeren, marmoleum/linoleum vloeren, pvc vloeren en gietvloeren. Nagenoeg alle vloeren in ons assortiment zijn uitermate geschikt voor de zakelijke markt. Op deze manier kunnen wij goed inspelen op de wensen van onze klanten. De vloeren zijn van gerenommeerde merken en fabrikanten als Desso, Mflor en Interface. Bekijk hier al onze merken.

Projecten in Lelystad

Gedurende de 30 jaar dat wij ons werk uitvoeren hebben we al verschillende projecten in Lelystad en omstreken mogen uitvoeren. Schoolgebouwen, winkelpanden, zorginstellingen en andere bedrijven. Je kunt het zo gek niet bedenken of er ligt een vloer van Projectvloeren Nederland. Wilt u weten waar wij deze projecten verzorgd hebben en wat de ervaringen met projecten Nederland zijn? Lees dan hier verder.

Contact met Projectvloeren Nederland

Mocht u meer informatie willen ontvangen over een van onze services of specifiek over onze vloeren. Neem dan gerust eens contact met ons op en wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn. U kunt natuurlijk ook zelf een afspraak inplannen met ons.

Projecten Nederland

Naast vloeren kunnen wij ook schilderwerk, gordijnen of zonwering verzorgen binnen de zakelijke markt in Nederland. Als projectstoffeerder helpen wij u hier graag mee verder. Bezoek www.projectennederland.nl voor meer informatie.

 

 


Blog Bekijk alles

vakmannen Projectvloeren Nederland

LOFZANG AAN DE WERKMANNEN EH ….WERKHANDEN! *

Onlangs zou en moest ik twee weken de planning overnemen bij Projectvloeren Nederland. Voor een collega die op een verlate zomervakantie ging. De baas zou het wel even voordoen. Dat heb ik geweten! Achter een dashboard zitten van meer dan 30 man op de werkvloer. Op zeer diverse klussen....


Hoe gaan wij te werk?