Vloerenbedrijf in Leiden

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Het vloerenbedrijf in de regio van Leiden

In de regio Leiden is Projectvloeren Nederland het vloerenbedrijf in de regio. Bij zakelijk Nederland leggen wij (bijna) alle soorten vloeren.  In ons vloeren assortiment hebben wij o.a. tapijttegels, rubber, tapijt, linoleum/marmoleum, pvc/vinyl, betonlook etc. Wij leggen harde en zachte vloeren. Wij komen graag naar Leiden om samen met u een passend vloeradvies te maken.
Het vloeren assortiment van Projectvloeren Nederland

Wij hebben vloeren afkomstig van gerenommeerde fabrikanten uit de hele wereld. Wij doen veel zaken met deze fabrikanten  en daarom kunnen wij u een goede prijs aanbieden.

Veel vloeren gelegd in Leiden

Wij hebben jarenlange ervaring in het leggen van vloeren. Ook in Leiden en omgeving hebben wij veel gewerkt. Wilt u eens bekijken waar wij in Leiden en omstreken vloeren hebben mogen leggen klik hier.

Contact

Wilt u meer informatie over de collectie vloeren, onze Tikkie Anders service bel ons voor een vrijblijvende afspraak. Zo is het mogelijk snel zelf een prijs te berekenen of om een snelofferte op officieel Projectvloeren Nederland papier te ontvangen. Wij helpen onze klanten graag met wat extra service.

Projectstoffering in Leiden

Naast vloeren verzorgen wij ook graag uw zonwering, gordijnen of schilderwerk in Leiden. Voor meer informatie over Projecten Nederland, de projectstoffeerder van Nederland kunt u kijken op www.projectennederland.nl


Blog Bekijk alles

Buitenzijde bovenaanzicht project Bankrashof

HOW HIGH CAN YOU GO…

Best wel hoog dus. En dan heb ik het niet over mijn spaar saldo of maatschappelijke status maar wel over de prachtige ‘skyscraper’ Bankras Steate in Amstelveen. Wat een landmark! De familie Rijsterborgh heeft weer een schitterend gebouw ontwikkeld aan de horizon van Amstelveen en Amsterdam met 18 verdiepingen...


Hoe gaan wij te werk?