Laat de natuur z’n gang gaan…

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Dat wij de natuur erg belangrijk vinden, dat wist u vast al. Een mooie boswandeling, een lange strandwandeling, wie houdt daar nou niet van. Wij wel in ieder geval. Maar naast leuke uitjes in de natuur, komen er natuurlijk ook veel van onze hele mooie producten uit de natuur.

Niet alleen u en wij zijn nature minded, maar ook onze leveranciers kunnen er wat van. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze vloerenleverancier Interface. Dit jaar gaan ze weer deelnemen aan de Material Xperience.( hét toonaangevende vakevenement voor (interieur)architecten en creatieve professionals gericht op materialen, innovatie en inspiratie). Zij gaan daar hun nieuwste collectie tapijttegels Equal Measure presenteren. Equal Measure brengt natuur binnen en creëert een levendige ruimte die niet alleen een goed gevoel geeft, maar productiviteit verhoogt en mensen inspireert tot prachtig werk. Dat klinkt u toch ook als muziek in de oren? Hardwerkende, maar vooral blije mensen… Dat is het uitgangspunt van de ontwerper van deze lijn: David Oakey. Het nabootsen van ideeën uit de natuur om menselijke problemen op te lossen (Biomimicry en Biophilic design)

NATUURLIJK is deze nieuwe collectie tapijttegels Equal Measure binnenkort bij Projectvloeren Nederland te verkrijgen. Meer informatie hierover, bel ons even. We vertellen u er graag meer over. Want wij zijn van nature ook de beroerdste nog niet 😉 

tapijttegel_equal_interface2016


Geplaatst op 13 januari 2016