Referenties (oud)

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd
Coca-Cola_logo_2007

20160408_102227‘Iedereen kon gewoon lekker doorwerken’

Projecten Nederland heeft op ons hoofdkantoor in Rotterdam 700m² tapijt verwijderd en hierna 700m² in “de” Coca-Cola kleuren geplaatst. Het project is uitgevoerd door Projecten Nederland met een in- en uitruim verhuisservice. Iedereen bij ons kon gewoon lekker doorwerken. En al met al is het gezien de situatie redelijk snel en soepel uitgevoerd.

Lyzette Sporkslede, Marketing Team Assistant, Coca-Cola Nederland B.V.

vgz

 ‘Weer een frisse uitstraling door een nieuwe vloer’

vgz1Als facilitair locatiemanager bij Coöperatie VGZ (zorgverzekeraar) in o.a. Heerlen en Eindhoven ben ik verantwoordelijk voor een aangenaam werkklimaat voor onze mensen. In beide vestigingen was het nodig om een nieuwe vloer te laten leggen.. De keuze viel op een mooie, maar ook praktische tapijttegel Infuse van het merk Interface. 3000 m² tegel is er gelegd door de vakmensen van Projectvloeren Nederland. Omdat dit onderdeel was van een groter project, moest gewerkt worden volgens een strakke projectplanning. Het oude tapijt was geplakt op de ondervloer en het was dan een pittige klus om alles op tijd af te krijgen. Door de positieve en flexibele instelling van Projectvloeren Nederland is de nieuwe vloer een feit en heeft de etage weer een frisse uitstraling gekregen.

Sarena Denie-Schellings, facilitair locatiemanager bij afdeling Facility Management, Coöperatie VGZ

sshn ref.

“Wij doen graag lang met onze investeringen, dus kwaliteit en duurzaamheid staan hoog in ons vaandel”.

Projectvloeren Nederland is een van onze partners die onze studenteneenheden o.a. voorziet van robuuste vloeren en brandwerende gordijnen. Omdat zij alles vooraf in kaart hebben gebracht kunnen ze snel en efficiënt reageren als een van onze complexbeheerders het nodig acht dat er bijvoorbeeld een nieuwe vloerbedekking moet komen. Wij doen graag lang met onze investeringen, dus kwaliteit en duurzaamheid staan hoog in ons vaandel. De mensen van PVN zijn prettig in de omgang met onze medewerkers en bewoners en dat is veel waard voor een dienstverlenende partij als de onze.

Patrick Theunissen – Hoofd Beheer en facilitaire zaken bij Stichting Studenten Huisvesting Nijmegen

‘Er is tot 21.00 uur ’s avonds doorgewerkt om de oppervlakte van 70m2 gereed te krijgen.’

‘In de zomer van 2017 heeft Projectvloeren Nederland ons nieuwe kantoor van Branding in Utrecht van een prachtige PVC vloer voorzien. Na een uitvoerig voortraject is onze keuze gevallen op de ‘Cotap Ambiance PVC vloer’.  Waar normaliter het leggen van een dergelijke vloer voor stoffeerder Rinus van Projectvloeren Nederland een routine klus zou moeten zijn bleek dat er tijdens de uitvoering twee verschillende kleuren & dessins PVC in de geleverde verpakkingen zaten. Dat maakte het toch weer nét even anders…

Samen met hun stoffeerder Rinus en inkoper Mike heeft Projectvloeren Nederland er alles aan gedaan om een nieuwe ondervloer en een nieuwe PVC vloer op één en dezelfde dag nog opnieuw te leveren en te leggen.

Onder het genot van de nodige koffie en saucijzenbroodjes heeft Rinus tot 21.00 uur ’s avonds doorgewerkt om de oppervlakte van 70m2 gereed te krijgen. Dit is gelukt met uiteindelijk een geweldig resultaat, waarvoor dank. 

Resultaat, rust, ruimte en eenvoud, zo simpel kan het zijn en daar doen wij bij Projectvloeren Nederland ons uiterste best voor. Branding wordt bedankt voor de opdracht en wij wensen hen veel geluk in het nieuwe kantoor!

René de Jager, Branding Utrecht

‘Erg prettig dat Projectvloeren Nederland zelfs ‘s nachts voor ons klaar stond’

In ‘no time’ heeft Projectvloeren Nederland een prachtige nieuwe vloer gelegd in onze brasserie. Vrijdagnacht zijn de vloeren geëgaliseerd en is er een vochtscherm aangebracht. Zondags is vervolgens 150m2 aan PVC stroken van Terdex gelegd. Eén weekend was voldoende om onze nieuwe vloer te leggen. Maandags was onze vloer klaar voor gebruik. Erg prettig dat Projectvloeren Nederland zelfs ‘s nachts voor ons klaar stond. Wij konden daardoor meteen verder met de inrichting van onze brasserie. Kortom, super service!

Brasserie Bob & Co

‘We zijn erg tevreden met onze vernieuwde look’

Het studentencomplex The Hive in Zwolle bestaat uit 96 kamers. De SSH verhuurt de kamers aan studenten. Hier woon je op kamers dichtbij het station en Hogeschool Windesheim. Een groot deel van de kamers is gemeubileerd en verhuurt de SSH aan studenten van Windesheim Honours College.

Er zijn 80 kamers gereserveerd voor Nederlandse en internationale studenten van het Windesheim Honours College. Deze kamers zijn gestoffeerd en gemeubileerd en je krijgt er een huurcontract voor bepaalde tijd. Voor de stoffering hebben we weer Projecten Nederland gevraagd. Zij hadden eerder de stoffering voor een complex in Rotterdam aangepakt. We werken graag met Projecten Nederland omdat ze in een hele korte doorlooptijd veel werk verzetten en zich aanpassen aan andere onderaannemers. Iedereen kan zo zijn werk blijven doen. In Zwolle was Benno Pinta de voorman. Prettige vent die altijd voor ons klaar stond. In no time hadden we 66 kamers ontruimd, nieuwe PVC vloeren geïnstalleerd, geschilderd en brandwerende gordijnen gemonteerd.PVC vloer SSH Zwolle

De mensen van SSH Zwolle

‘Er is echt vakwerk geleverd’

In opdracht van interieur ontwerper Rever (die ons interieur hebben ontworpen en gerealiseerd) heeft Projectvloeren Nederland op ons kantoor van Devoteam een betonlook PU-gietvloer gelegd in combinatie met een PVC losleg (loose lay) vloer. Het totale vloer oppervlak bedroeg 480m2. Het bijzondere aan onze nieuwe vloeren is dat ze profiel loos in elkaar over lopen, waardoor het lijkt alsof het één geheel is. Projectvloeren Nederland heeft hierin echt vakwerk geleverd. Daarnaast hebben we ook nog mooie op maat gemaakte kleden/tapijten (Carpets) besteld met bijpassende gordijnen.devoteam-referentie

Devoteam Group

sjc_logo

Sekisui Jushi_1‘Wij hebben het fijnstof vaarwel gezegd’

Wij wilden graag door vernieuwing een mooier en schoner kantoor. Daarom hebben wij Projectvloeren Nederland gevraagd om ruim 400 m² LooseLay PVC tegels van Forbo, Pure Air 100 en Cambridge van Modulyss te leggen. We hebben het fijnstof vaarwel gezegd bij Sekisui Jushi met de Pure Air 100 die al het fijnstof vasthoudt. We zijn heel erg tevreden met het eindresultaat. Het is een mooie overgang tussen hard, zacht en schoon.

Erwin Stoffels, Sales manager bij Sekisui Jushi B.V te Roermond.


logo_TUVRheinland

TUV_PVN‘We zijn erg tevreden met het behaalde eindresultaat’

In maart dit jaar hebben wij een opdracht aan Projectvloeren Nederland gegeven om tapijttegels bij ons TÜV Rheinland in Arnhem te komen leggen. Wij wilden graag een loper van bijna 75 m².

Wij zijn erg tevreden met het behaalde eindresultaat van de blauwe loper en we zijn aan het kijken wat de mogelijkheden zijn om in een andere ruimte dezelfde loper te laten leggen door Projectvloeren Nederland.

René van Egmond, TÜV Rheinland Nederland B.V.


SWOS

‘Complimenten voor de ploeg van Projectvloeren Nederland’

Het project van Projectvloeren Nederland is bijna af. Rond de 200 m² pvc stroken van Viva Floors is er al gelegd. Daarnaast komen er nieuwe Kendix gordijnen, Veroflex rolgordijnen en paneelgordijnen.

Wat zijn wij al heel blij zijn met het resultaat tot nu toe. Het is zoveel huiselijker geworden, we krijgen uitsluitend positieve reacties.

En complimenten voor de ploeg van Projectvloeren Nederland. Allemaal aardige mensen die met veel inzet en oog voor detail aan het werk zijn. Ze vertelden ons dat ze het net zo wilden doen als dat ze het bij zichzelf thuis zouden doen. Dat is heel leuk om te horen als klant.

Kortom, we zijn een zeer tevreden klant en verheugen ons al op de afronding van het project.

Hanny de Wit, Ouderenwerker bij Stichting Welzijn Ouderen Soest

logokupan

‘Het is prachtig zo’

tapijttegelWij van Kupan, zijn een trendzettende onderneming, fabrikant en verkoper van alles wat men wenst op het gebied van sanitaire ruimte inrichting.

In de showroom hoort natuurlijk iets nieuws. Niet alleen de eigen producten maar ook de omgeving moet vernieuwd en inspirerend zijn. We houden niet echt van standaard. Wij wilden graag tapijttegels. Waarom? Deze zijn makkelijk uitwisselbaar, goed te onderhouden, weer verhuisbaar en geluiddempend. Wij kozen uiteindelijk voor een tapijttegel in langwerpig plankmotief in een gewaagde combi. En het resultaat mag er zijn. In 3 kleuren heeft Projectvloeren Nederland alles ad random gelegd. De oranje frisse kleur maakt het af en net even anders.

Wij vinden het prachtig zo! Mede dankzij Projectvloeren Nederland.

Norbert ten Brinke van Kupan BV uit Varsseveld. www.sanitairecabines.nl

vgz

 ‘Wij zijn tevreden over de samenwerking met Projecten Nederland’

Intriplo heeft een een aantal veeleisende fashionretailers als klant. Omdat uitstraling en kwaliteit in de modewereld erg belangrijk is, werken wij graag met betrouwbare leveranciers, die kwaliteit leveren. Wanneer wij voor deze retailers in Nederland en Belgie werken, weten wij Projecten Nederland te vinden. Voor diverse klanten hebben zij vloeren gelegd en gordijnen geleverd. Wij zijn tevreden over de samenwerking met Projecten Nederland! Ook wanneer er onverhoopt een probleem is, wordt dit altijd opgelost.

Keimpe Jan Hazewindus van Intriplo Interieurprojecten B.V Dordrecht

logo

 ‘Tevreden met het eindresultaat’

Talma Borgh, een woonzorg-centrum die zorg- en dienstverlening bieden voor mensen die niet meer thuis kunnen wonen, vroeg mij te helpen bij het aanpakken van het bestaande interieur. Het is erg belangrijk voor Talma Borgh dat de cliënten zich er thuis voelen.IMG_0583 De vloer in de gang en het restaurant moest vervangen worden. ARX interieur maakte een ontwerp. Voor de nieuwe vloer benaderde ik Projectvloeren Nederland uit Duiven. Dit is alle partijen erg goed bevallen en Talma Borgh en haar bewoners zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Een nieuwe vloer van marmoleum en flotex.

Ed van Vijgh van Aenig.nl i.o.v. woonzorg-centrum Talma Borgh

 

Regelloket - logo

  ‘Topwerk geleverd Zorgcentrum Savelberg’

pandWij, van het Regelloket Wonen hadden voor een groot project in Zorgcentrum Savelberg de expertise ingeschakeld van Projectgordijnen Nederland. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Sjaak en Eef, maar ook over de mannen op de werkvloer. Ze krijgen allen een groot compliment over hoe alles is verlopen wat betreft vitrage, overgordijnen en rails. Er is echt topwerk geleverd. We hebben alle klanten nagebeld en ze zijn allemaal heel tevreden over de werkzaamheden die via Het Regelloket Wonen en Projecten Nederland zijn verricht. Dat zegt genoeg…. Anja Arnts, Algemeen manager van het Regelloket Wonen

 

logo

 ”Gewoon omdat het een goede vloer is”

 fotoOnze ervaring met Projectvloeren Nederland is prima. 13 jaar geleden hadden wij ook tapijt via hun bij ons laten leggen. Toen ik met Eef Hoedt (ons contactpersoon bij Projectvloeren Nederland) aan het overleggen was, kwamen we samen tot het besluit om ‘gewoon’ weer hetzelfde tapijt te leggen. Hier zijn we al die jaren erg content mee geweest! Zo gezegd, zo gelegd!

Geert Croonen van SSHN (Stichting Studenten Huisvesting Nijmegen)

Sim since 1933 logo

 ”Alles volgens planning en naar wens”

image003Projectvloeren Nederland heeft naar volle tevredenheid een nieuwe kantoorvloer bij ons gelegd (tapijttegels). Voordat ze dat gingen doen, eerst wat voorbereidende werkzaamheden en daarna de tegels erin. Alles is volgens planning en tevredenheid gelopen en de communicatie met ons contactpersoon Richard Bits was naar wens.

Ernst van Gelder, Verkoopadviseur energie van Sim Holland

NAP_logo1

Ingediend bij GULDEN FENIKS 2015 (renovatieprijs)

 “Voor de renovatie van de Barbara school in Amsterdam zochten we een partners die meer deden dan de lampen leveren, de vloer installeren of een barbaraschool2 stoel achter de deur schuiven. We wilden mensen die letterlijk meededen. Meedenken over wat het meest geschikt is, mee doen in betaalbare oplossingen, meedoen met de creatieve geest van de architect. Projectvloeren Nederland was voor ons een fijne partner. Niet het budget maar vooral wat het beste en het mooiste zou zijn was hun denktrant. Zo kwamen we samen een betonlook vloer van linoleum in de Walton uitvoering van Forbo. Projectvloeren Nederland heeft samen met Forbo gezorgd dat binnen ons budget (en dat was niet ruim) de mooiste vloer kregen. Pardon, de Barbara school. We zijn zelfs zo tevreden dat we deze verbouwing hebben ingediend bij de gulden Feniks, de renovatieprijs 2015.

Architect Thomas Bernhardt van Network of Architects & Planners (NAP)

logoUSA

 ”De snelheid en de service waren super!”

Door de enorme hoosbuien in augustus van dit jaar heeft ons kantoor, Utrechtse Schade Advocaten, flinke waterschade opgelopen. Het was een ravage en een nieuwe vloer was noodzakelijk. image011 Bij Projectvloeren Nederland werden we ontzettend vriendelijk te woord gestaan met raad en daad over de aanschaf van een nieuw tapijt. André heeft ons deskundig geadviseerd en geholpen met ideeën voor de nieuwe vloer. De snelheid en de service waren super! De samenwerking met de verkoper, de verkoop binnendienst en de tapijtleggers hebben we als heel prettig ervaren. En het resultaat dat mag er zijn.

Wendy Boer van Utrechtse Schade Advocaten

 combilogo

 ”Vliegensvlug…”

Onlangs werden wij gevraagd door onze klant Schiphol om de vloer in het bedrijfsrestaurant te vervangen. Geen sinecure want de klant wilde perse, dat de gebruikers er geen of bijna geen hinder van zouden ondervinden. Het restaurant moest dus gewoon open blijven. Tja wat moet je dan doen? Er moest een PVC lamelvloer in, een zogenaamde harde vloer, en dan moet de oude vloerlaag egaal zijn en de bestaande vloer er eigenlijk uit. Stof, viezigheid, onze klant moest er niet aan denken. André Franken van Projecten Nederland bedacht samen met onze studio en techneuten een simpele maar doeltreffende oplossing. De nieuwe vloer zou met een speciaal hechtingstape uit de ruimtevaart industrie over de oude vloer heen geplakt worden. Met 10 jaar garantie van Fabrikant Tarkett en de fabrikant van het tape (SIGA). Met de vakmannen van Projectvloeren Nederland hebben we in twee weken tijd 1200m² vloer vervangen zonder de klant er noemenswaardig iets van heeft gemerkt. En dat is vliegensvlug gegeven de omstandigheden. Ik ben uiterst te spreken over de mannen die de klus gedaan hebben en de voorbereiding  van André Franken de accountmanager van Projectvloeren Nederland. Dank mannen!schiphol Maarten Vink

Klant: Schiphol Group – Opdrachtgever: Maarten Vink  Senior project consultant  Rever Interieurprojecten

 LAMERICHS

 ”De perfecte tip gehad om Projectvloeren Nederland over de vloer te vragen’’

Het leuke was dat ik via ons schoonmaakbedrijf de tip van Projectvloeren Nederland heb gekregen, we moesten vooral een onderhoudsvriendelijke vloer die snel gelegd kon worden. Onze gietvloer voldeed niet meer. We hebben nu een soort puzzelvloer van hard PVC en we zijn er erg tevreden over. Projectvloeren Nederland heeft de vloer er gewoon over heen gelegd. De vloer behoeft gegarandeerd geen onderhoud meer. Ideaal. Het advies van Richard Bits van Projectvloeren Nederland was perfect, we Laméris Ootech 2 copiawaren zelf nooit op dit idee gekomen. Prima club mensen en leuk dat Willeke van Aken van T&P cleaning ze naar voren schoof. ( ook een super club trouwens T&P cleaning)

Geert Ottens van Laméris Ootech in Ede

 VVE

We zijn heel content met het eindresultaat. Ook van de bewoners alleen maar positieve geluiden gehoord’’

VVE Sassenheim beheert en doet het onderhoud van wooncomplexen. VVe Sassenheim copiaBij een V.V.E. is vaak een extra behoefte aan service. Projectvloeren Nederland beschikt over deze service met vakmannen die een perfecte slijtvaste vloer kunnen leggen in uw trappenhal, de gangen, bordessen en overige publieke ruimten.

Willem-Jan Hooijmans, Voorzitter VVE Boschplein uit Sassenheim

 hostnet2

”Toen ik Richard Bits hoorde over ontzorgen en verwennerij was ik direct om”

Hostnet bestaat sinds 1999 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste en betrouwbaarste providers in Nederland. Diensten als domeinregistratie, e-mail, webhosting worden aan zowel de zakelijke als de particuliere markt aangeboden. Eigenlijk zijn we een continue bedrijf. Een vloer vervangen is dus best ingrijpend. Nu heeft Projectvloeren Nederland het telkens in behapbare fases gedaan. We hebben bij wijze van spreken alleen onze koffiekop hoeven op te tillen en zij deden de rest. De mannen die het gelegd hebben waren punctueel, werkten netjes en erg beleefd naar Hostnet copiaonze medewerkers. Ik heb gelijk voor nog wat andere fases een offerte aangevraagd en akkoord gegeven.  Harold Douwes van Hostnet.nl

image004

”Alle bezoekers blijven ons complimenteren…

Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe vloeren! De combinatie van vinyl en tapijttegels maakt het tot een zeer gebruiksvriendelijk en strak geheel. Daarnaast heeft de afwijkende strook tapijttegels ook een mooi effect in onze ruimte. Alle bezoekers blijven ons complimenteren met de gewenste ‘baan’, dus die complimentjes geven wij graag door! Hartelijk dank voor het advies, de service en het leggen!

Judo Bond Nederland

logobussmAN

”Projectvloeren Nederland uitvoerend, maar ook adviserend en ontwikkelend!

Bussman is een speler op de markt voor modulaire huisvesting in de gezondheidszorg. Onze gebouwen hebben een high-tech status waarbij de afwerking zeker niet verwaarloosd wordt. Sterker nog het speelt een belangrijke rol in het geheel. Zo is bijvoorbeeld de vloerafwerking in een operatiekamer een onderdeel waar specifieke eisen en wensen aan vastzitten. Zowel technisch als esthetisch.  Projectvloeren is hierin al meerdere jaren onze partner zowel uitvoerend maar ook adviserend en ontwikkelend.

Jan Willem Sloeserwij van Bussman Verhuur (project Isala) 059

 

Rijsterborgh Ref.

“Ze zijn prettig in de omgang, beleefd en servicegericht naar onze klanten”.

Ik werk al meer dan 10 jaar met de mensen van Projectvloeren Nederland. Wij proberen als vastgoedbeheerder eigenlijk altijd in vaste bouw- en verbouwteams te werken. Fazantenbos beheert vele eigen panden en ontwikkelt nieuwe locaties tot moderne kantoorgebouwen. Onze huurders verwachten van ons een top service. Logisch dat we dit ook vragen van onze leveranciers.Projectvloeren Nederland levert altijd een optimale service en snelheid. Of het nou in Arnhem is, in Hengelo (OV) of in Venlo, ze staan altijd voor ons klaar. Ze zijn prettig in de omgang, beleefd en servicegericht naar onze klanten. Dat vind ik erg belangrijk!

Casper van Kesteren, facilitair manager bij Fazantenbos B.V. (Rijsterborgh Vastgoed B.V.)   

ISS Ref.

“Samenwerken, daar gaat het om. Prima club”.

Projectvloeren Nederland is bij ons binnengeslopen door eerst eens hun kunnen te laten zien. Ze hebben samen met een vloerenfabrikant een proefgang gelegd zodat wij zeker wisten dat we de juiste vloer te pakken hadden. Uiteraard is Coco Paasse bij ons een graag geziene accountmanager van PVN, maar het eindresultaat moet wel goed zijn. Inmiddels heeft Projectvloeren Nederland een aantal vloeren gedaan. En op één vloer na (kunnen zij niets aan doen) zijn we erg tevreden.Ik kijk terug op een prettige samenwerking en een overwegend goed resultaat. En voor die ene vloer waar we niet blij mee zijn, verzinnen we samen een mooie oplossing. Samenwerken, daar gaat het om. Prima club.

John Sinjorgo , facilities manager ISS (International Institute of Social Studies in The Hague)

hendrikscoppelmans ref.

“Voor ons is Projectvloeren Nederland een van onze betrouwbare partners op het gebied van vloeren en raambekleding”.

Projectvloeren Nederland heeft nu al meerdere nieuwbouwprojecten gedaan voor ons. Vloeren zijn vaak een sluitstuk van een bouwproces. Letterlijk en figuurlijk, als innovatieve bouwer zijn wij sterk in de zorg en het onderwijs. Onze klanten verwachten van ons een topprestatie, maar wel tegen een scherpe prijs. Logisch dat wij dat één op één doorzetten aan onze onderaannemers.Voor ons is Projectvloeren Nederland een van onze betrouwbare partners op het gebied van vloeren en raambekleding. Ze komen hun afspraken na, hebben scherpe prijzen, rekenen geen meerwerk achteraf en zijn altijd op tijd klaar. Afspraak is afspraak en dat is van mij betreft de kracht van PVN. Robert van Gent – senior projectleider van Hendriks Coppelmans Uden B.V.

blisss ref.

“Ik heb er zelf geen omkijken naar gehad…”

Goedendag. Mijn naam is Dirko Wijers van Blisss Software B.V. Vijf jaar geleden hebben wij na een verhuizing een nieuwe vloer laten leggen door Projectvloeren Nederland. Dit jaar hadden we helaas wat pech genaamd waterschade waardoor er een klein stukje marmoleum vervangen moest worden.Geen fijn opdrachtje voor Projectvloeren Nederland dacht ik nog toen ik ze belde. Toch was het gevoel dat ze mij gaven totaal anders. Ze hebben me direct geholpen door de kosten duidelijk in beeld te brengen voor de verzekering, het beschadigde stukje vloer te verwijderen en te zorgen dat er een nieuw stukje voor in de plaats kwam te liggen. Het personeel heeft er geen last van gehad en kon gewoon doorwerken. Ze hebben zelfs een loodgieter en een timmerman voor ons geregeld (zaken waar ik zelf nog niet aan gedacht had) omdat dit nodig was om verdere schade te voorkomen.Ik heb er zelf geen omkijken naar gehad en ik heb er waardering voor dat de service, ook voor hele kleine klusjes, telkens verrassend goed blijft. Uiteraard doen wij dit net zo goed bij onze klanten van Blisss Software.

Dirko Weijers – Directeur Blisss Software B.V.

pon ref.

”Uiterst tevreden”

Wij zijn uiterst tevreden over het behaalde resultaat, af en toe hoor ik medewerkers er nog over praten over hoe het “vroeger” was met de vloeren.Als ik nog wat met vloeren wil doen zal ik het niet nalaten om jullie hiervoor te benaderen.

Roel S. – PON Nederland

 

‘Iedereen kon gewoon lekker doorwerken’

“Projecten Nederland heeft op ons hoofdkantoor in Rotterdam 700m² tapijt verwijderd en hierna 700m² in “de” Coca-Cola kleuren geplaatst. Het project is uitgevoerd door Projecten Nederland met een in- en uitruim verhuisservice. Iedereen bij ons kon gewoon lekker doorwerken. En al met al is het gezien de situatie redelijk snel en soepel uitgevoerd”

Lyzette Sporkslede, Marketing Team Assistant, Coca-Cola Nederland B.V.

‘Weer een frisse uitstraling door een nieuwe vloer’

Als facilitair locatiemanager bij Coöperatie VGZ (zorgverzekeraar) in o.a. Heerlen en Eindhoven ben ik verantwoordelijk voor een aangenaam werkklimaat voor onze mensen. In beide vestigingen was het nodig om een nieuwe vloer te laten leggen.. De keuze viel op een mooie, maar ook praktische tapijttegel Infuse van het merk Interface. 3000 m² tegel is er gelegd door de vakmensen van Projectvloeren Nederland. Omdat dit onderdeel was van een groter project, moest gewerkt worden volgens een strakke projectplanning. Het oude tapijt was geplakt op de ondervloer en het was dan een pittige klus om alles op tijd af te krijgen. Door de positieve en flexibele instelling van Projectvloeren Nederland is de nieuwe vloer een feit en heeft de etage weer een frisse uitstraling gekregen.

Sarena Denie-Schellings, facilitair locatiemanager bij afdeling Facility Management, Coöperatie VGZ