Kantoor tapijt: u vindt het bij Projectvloeren Nederland

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

Kantoor en tapijt, een combinatie waar men tegenwoordig niet snel meer aan denkt wanneer het gaat om vloeren. Tapijt op kantoor wordt vaak gezien als ‘ouderwets’ en onhygiënisch. Toch hoeft dat helemaal niet zo te zijn. Kantoor tapijt is juist weer helemaal hip! Wanneer u kantoor tapijt wilt voor op uw locatie, bent u bij Projectvloeren Nederland aan het juiste adres. Een kleine 30 jaar zijn wij actief op de zakelijke markt in Nederland (let op: Ook in de grensstreek met Duitsland en België zijn wij actief). Zorginstellingen, het onderwijs en bedrijfsleven vormen daarbij onze pijlers. Wij  werken met een team van ervaren stoffeerders die het vloerenleggen tot in de puntjes beheersen. Lees hier meer over ons.

Ons kantoor tapijt

Als u binnen uw panden kantoor tapijt wilt leggen dan heeft u verschillende opties om uit te kiezen. Zo kunt u kiezen voor kantoor tapijt in tegels van 50x50cm of rollen tapijt van 4 meter breed. Het kantoor tapijt is te verkrijgen in allerlei soorten dessins. Op die manier laat u het tapijt naadloos aansluiten op het bestaande interieur. Wist u dat het ook mogelijk is om een persoonlijk ontwerp te laten maken op uw tapijt? Het tapijt wordt dan geprint met uw persoonlijke ontwerp er op.

Vaak wordt tapijt gezien als een probleem voor mensen die last hebben van astma en/of COPD. Daar hebben wij nu een oplossing voor, namelijk luchtzuiverend tapijt. Dit tapijt zuivert de lucht en zorgt er voor dat iedereen prettig kan werken. Meer informatie? Neem contact met ons op.

Wat kost tapijt voor op kantoor?

Wanneer u nog oriënterend op zoek bent naar een nieuwe vloer kunt u het beste een bezoek brengen aan onze vloerencalculator. Binnen enkele secondes heeft u een indicatie van de prijs. Wilt u liever direct een uitgebreide prijsopgave ontvangen? Vraag dan een offerte aan. Uiteraard kunnen wij u het beste bedienen wanneer wij eens bij u langs mogen komen. Plan hier eenvoudig en vrijblijvend uw afspraak.

Uw projecttapijt online bestellen

Wilt u uw vloeren liever online bestellen? Bezoek www.deprojectvloer.nl.  Dit is onze online webshop en hier bestelt u eenvoudig de door u gewenste vloeren. Een handje hulp nodig bij het leggen? Wij staan voor u klaar!

Contact

Voor meer informatie over ons of onze producten neemt u contact met ons op via 026-312170 of info@projectennederland.nl.


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?