Vloerenbedrijf in Hoofddorp

Landelijke dekking 30 jaar vakmanschap 24/7 inzetbaar in- en uitruim service ISO- en VCA gecertificeerd

hoofddorpNieuwe vloeren in Hoofddorp

Uw pand in Hoofddorp heeft dringend behoefte aan nieuwe vloeren of een inspectie van uw huidige vloeren. Projectvloeren Nederland helpt u graag verder! Wij zijn gevestigd in Duiven, maar brengen graag eens een bezoekje aan Hoofddorp om samen met u te kijken naar uw vloeren. Wij gevend passend advies of bieden u een offerte op maat. Dit doen wij geheel vrijblijvend en de reiskosten zijn daarbij ook voor ons zelf. Met onze ‘tikkie anders service’ proberen wij ons te onderscheiden van andere vloerenbedrijven. Stel bijvoorbeeld zelf uw vloer samen of bereken de prijs en werk ten alle tijden ongestoord verder wanneer wij voor u aan de slag gaan. Bekijk hier al onze services.

Onze vloeren

Tapijt vloeren, tapijttegels, linoleum/marmoleum, gietvloeren, PVC vloeren of rubber vloeren. Bij Projectvloeren Nederland hebben we het allemaal in ons assortiment zitten. Wij willen iedereen kunnen voorzien van de meest geschikte vloer voor het betreffende pand. Wij werken hierbij samen met bekende merken en fabrikanten als Prodinex, Heuga en Artigo. Door deze samenwerkingen kunnen wij hoge kwaliteit leveren tegen scherpe prijzen. Wij bepalen graag samen met u welke vloer in alle opzichten het meest geschikt is voor uw pand in Hoofddorp.

Projecten in Hoofddorp

In de loop der jaren hebben wij vele projecten mogen verzorgen. Hierbij zijn wij ook regelmatig te vinden in de regio Hoofddorp. Verschillende zorginstellingen en scholen hebben een vloer van Projectvloeren Nederland in hun pand liggen. Wilt u weten waar wij eerder een vloer hebben gelegd? Kijk dan eens hier. Verschillende klanten hebben hun ervaringen met Projecten Nederland gedeeld. Bent u hier benieuwd naar? Bekijk onze referenties.

Meer informatie

Wilt u na het lezen van bovenstaande meer informatie ontvangen over één van onze diensten of contact met ons opnemen? Bel 026-3121701 of stuur een e-mail naar info@projectennederland.nl

Schilderwerk, gordijnen of zonwering?

Geen nieuwe vloer nodig, maar wel op zoek naar een schilder, nieuwe gordijnen of zonwering? Als projectstoffeerder kunnen wij u hiermee ook van dienst zijn. Ga naar www.projectennederland.nl voor meer informatie.

 


Blog Bekijk alles

DUUR…ZAAM

Bij Projectvloeren Nederland doen we écht ons best om duurzaam te ondernemen. Het leuke is dat we het niet doen voor het ‘plaatje’, maar omdat de mensen bij Projectvloeren Nederland,  intrinsiek gemotiveerd zijn om méér met minder te doen. Zo sprak ‘onze Vivian’ ons onlangs nog vermanend toe: ‘Jullie...


Hoe gaan wij te werk?